Taas kun alkoi uusi viikko, alkoi uusi kiloille kyytiä -projekti niin kuin useana aikaisempana maanantaina. Laitoin sivulleni nyt painotaulukkoni alkaen tästä päivästä.  Talvilomaan on aikaa neljä viikkoa ja saman verran pitäisi kiloja karistaa ennen sitä. Siis sitten olen taas lähtöpainossani, joka oli lokakuussa ennen kuin lopetin tupakanpolton. Siis kyse ei ole paljosta, mutta tuntuu olevan sitä vaikeampaa. Siis miten helposti ja nopeasti ne kilot pääsi tulemaan kolmessa kuukaudessa?! Onneksi kuitenkin suunta on nyt alaspäin. Uskon hiihtämisen voimaan, sen avulla karistin pari vuotta sitten kevään aikana 10 kiloa, jotka oli jäänyt raskaudestani. Nyt ei ole pakkasten vuoksi päässyt hiihtämään ainakaan viikkoon ja se harmittaa. No kunhan kevät etenee ja päivät pitenee niin eiköhän tuonne ladulle pääse vähän useammin.

Nyt täytyy yrittää ilta sinnitellä ilman syömistä. No aioin syödä ainakin appelsiinin ja ehkä pari porkkanaa. Tällä viikolla siis pitäisi kilo tiputtaa. Onneksi on koko viikko vielä edessä.

Tämän päivän syömiset: aamupala: kaksi ruisleipää ja makrillia + pulla kahvin kanssa.Lounas: kaksi näkkäriä+ kinkkusiivu, yksi hapankorppu, viilis, appelsiini, +kahvin kanssa kaurakeksi ja yksi marianne karkki, välipala: omena, illallinen: 1,5 perunaa, poronkäristystä, maksalaatikkoa+kaksi hapankorppua ja kahvin kanssa kaurakeksi. Iltapala: yksi hapankorppu ja jotain hedelmää.

Pitäisköhän nuo pullat ja keksit jättää pois?

En ymmärrä tuota kävijälaskuria, kun se näkyy sivulla kahteen kertaan. Yritin poistaa toisen, mutta silloin katosi molemmat.