Päivän kohokohta, tyttö täytti 4 vuotta! Oli mukavat juhlat. Vieraina oli kaksi lapsiperhettä ja mummo ja se oli ihan sopivasti. Syötiin tietenki kakkua, lisäksi tuulihattuja makealla ja suolaisella täytteellä. Pizzaakin tuli leivottua ja muffinsseja. Keksejä oli dominoita ja karnevaaleja. Lisäksi tietenki karkkeja ja sipsejä tarjolla. Leikittiin aarteenetsintää ja se oli hauskaa. Olimme tehneet kaikille yllätyspussit ja vihjeen perusteella jokainen sai etsiä oman pussinsa. Kaikki tykkäs kovasti. Ihanaa kun tarvii vaan kerran vuodessa järkätä tuollaisia juhlia. Ens vuonna varmaan kutsutaan päiväkodinkin kavereita mukaan.

Tytön lahjat: Poni, Good morning sunshine, kaks muuta ponia joilla ilmalaiva-alus(!), muumi ruokailuvälineet, tanssiva ja laulava kissa, muumipalapeli, nallepuh-kortit, vesivärit ja paperia, barbi ja tarvikkeita, sisäkeinu, muovailuvahoja, nallepuhdvd, tietokonepeli-piirustusohjelma, keräilylusikka kummeilta. sukat. No olihan siinäkin, ehkä vähän liikaa. Yks paketti oli uhohtua antaa kokonaan ja muistin sen  vasta illalla.

Paino junnaa samassa kun en ole kerennyt harrastamaan mitään liikuntaa. Parempi sekin kuin että olisi noussut ylöspäin. En tiedä mitä olen oikein tehny kun en ole moneen päivään edes käynyt täälläkään. Eilen illalla ei aukastu edes koko tietokonetta. Kai ne on nuo olympialaiset mitä pitää vahdata vaikkei kauheasti kiinnostakaan.