Ihan kivuttomasti meni töissä lomalta paluun jälkeen. Oikeastaan oli ihan mukavaakin. Iltapäivällä hain tytön päiväkodista ja mentiin sinne neuvolaan. Kaikki kasvukäyrät oli kohdallaan ja tehtävistäkin tyttö suoriutui hyvin. Neuvolan täti kehui reippaaksi tytöksi ja niinhän se onkin. Neuvolasta sitten apteekin kautta kotiin syömään ja piti hälyyttää mies aikasemmin töistä että kerkesin itse takasin töihin kun meillä oli joku ylimääräinen iltapalaveri. Sieltä sitten takas kotiin ja tein kauppalistan ja suunnittelin ruuat tälle viikolle ja passitin miehen kauppaan. Kun se tuli niin menin samantien jumpalle. Tuntuu että oli aika kiireinen päivä, onneksi se on ohi.

Mulla on tapana maanantaina suunnitella viikon ruuat ja ostaa kaikki tarvikkeet kerralla. Sillä lailla olen säästänyt selvää rahaa ja myöskin hermoja. Yleensä käydään kaupassa maanantaina ja perjantaina. Me tehhään aina illalla valmiiksi seuraavan päivän ruoka että sitten kun kotiin tullaan niin ei tarvi ku lämmittää. Viikonloppuna sitten yleensä kokataan yhdessä jotain parempaa.

Tyttö kuuluu kiljuvan sängyssä että haluaa minut sinne vähäksi aikaa viereen, joten täytyy kai mennä. Ihme että se eilisiltainen kuume vaan oli ja meni, tänään ei ole ollut mitään.