Taas eilen illalla tuli väsymys kesken illan. Nukahdin sohvalle miehen kainaloon kun katsottiin kymppiuutisia. Oli kai taas aika rankka viikko tai jotain. Ajattelin että täytyy alkaa syömään jotain vitamiineja että pääsis eroon tuosta väsymyksestä. Eilen vähän harmitti kun piti vielä jatkaa siivousta joka torstaina jäi sitten kesken.

Tyttö vietiin eilen suoraan hoidosta kylästelemään ystävänsä luo, kun ystävä oli hänet pyytänyt. Oli tosi outoa olla kotona kun se ei ollut hyörimässä ja höpöttämässä juttujaan. Ehti jo tulla ikävä kun se muutaman tunnin oli pois. Ei se ole koko pienen elämänsä aikana ollut hoidossa tai yksin pois kotoa kun muutaman kerran. Minä olen jotenkin periaatteellinen siinä suhteessa, enkä siis halua viedä sitä muiden hoidettavaksi, kun se kuitenki viikot on hoidossa päiväkodissa. Kai sitä pitäis jo vähän hellittää otettaan. Meillä ei satu olemaan mummolaa tässä lähellä johon sen voisi viedä tai että mummo tulisi meille hoitamaan niin kuin monilla muilla. On vain kummit ja ystävät ja se on vähän eri asia.

Kävin siivouksen jälkeen vielä sauvakävelylenkillä ja yritin houkutella miestä mukaan kun kerrankin kahdestaan päästäisiin, no se kurja ei lähtenyt! Oli ajanut päivällä työhommissa moottorikelkalla sata kilometriä ja oli siitä kuulemma niin rasittunut. No ymmärrän sen, kun ei se yleensä kelkalla ajele. Join sitten lenkin jälkeen yhden oluen ja yhden siiderin. Aaah.

Sitten tyttö illalla tuli kotiin ystäviensä ja niiden isin saattamana ja ne jäivät vielä meille kylästelemään ja leikkimään. Tytön huone oli taas sen näköinen kun sitä ei olisi siivottu moneen viikkoon. Annoin niille kovan komennon tällä kertaa että huone on siivottava. Yhdessä sitten pistettiin paikat ojennukseen.

Tänään ajattelin kaivella rullaluistimet varastosta ja aloittaa rulliskauden. Pyörätiet oli jo putsattu joten uskaltaa lähteä kokeilemaan. Tavoitteeksi asetan luistella 500 kilometriä kesän aikana. Viime kesänä tuli jotain 300 km ja se oli kuitenkin ensimmäinen rullaluistelukesä mulle, kun vasta opettelin koko touhua.