Tänään on ollut oikea ärripurripäivä. Heti aamulla tyttö veteli peittoa korville kun menin sitä herättämään ja kiljui vihaisena. Minä jouduin hätistelemään ärripurreja ympäri huonetta ja tyttökin tuli sitten peiton alta paremmalla mielellä kurkkimaan että missä niitä ärripurreja lentelee. Aamupalan jälkeen se halusi syödä vielä kolmannen keksin kun minä olin jo patistamassa sitä hammaspesulle. En antanut sitä keksiä. No siitähän se meteli syntyi ja hampaat jäi pesemättä ja keksitkin lensi roskiin. Pakenin paikalta ja lähdin kävelemään töihin ja jätin miehen ja tytön kinastelemaan vielä pukemista. Olihan aamu! Onneksi töissä oli kuitenkin ihan normaali päivä, ei moittimista.

No kotona sitten illalla kun oli aika alkaa siivoamaan niin alkoi taas kiukuttelu. Tytön huone oli taas kuin pommin jäljiltä eilisten leikkien jälkeen ja hänhän ei ole kovinkaan innokas siivoamaan jälkiään. Se oli taas tahtojen taistelua että lopulta saatiin yhteispelillä huone järjestykseen. Siivottiin koko talo samalla, paitsi vähän jäi vielä huomiseksikin.

Siivouksen jälkeen palkitsimme itsemme suklaamunilla ja pestiin päivän pahat mielet pois illalla saunassa ja taas on ollut rauha maassa. Jotenkin vain itsekin on väsyneempi kun on pitänyt olla vihainen. Tänään en kerennyt ulkoilemaan. Toivon mukaan pääsiäisenä on kohtulliset ulkoilukelit.