Pikku-tyttöni purskahti lohduttomaan itkuun kun hänen suosikkitanssijansa Sanna Hento tippui tänään kisasta. Yritin lohduttaa mutta itku vain jatkui ja jatkui. En ollut eden tajunnut että hän on seurannut ohjelmaa niin tiiviisti leikkiensä lomasta että suosikin tippuminen sattui. Tyttöhän on vasta neljävuotias. Itse olin iloinen kun Jone ei tippunut, koska hän taas on minun suosikki.

Tänään ollaan otettu aika rennosti. Viime yö oli aika levoton ja tuli nukuttua huonosti. Enhän minä osaa nukkua jos kulta ei ole vieressä, aina vähän väliä heräsin tarkistamaan joko hän on tullut. Kai ne oli jo aamuyön tunteja kun hän viimein kömpi viereen.

Aamupäivällä mentiin tytön kanssa pihalle ja tehtiin lumityöt. Oli sitä lunta taas tullutkin. Kaivettiin kasoihin käytäviä ja tehtiin "kissalle" oma pesä. Pari tuntia vierähti mukavasti. Sitten tein aivan ihanaa pizzaa; täytteinä aurajuustoa, savuporoa, kinkkua, ananasta ja oliiveja. Tosi hyvää. Tyttö ei ymmärrä pitsojen päälle mitään ja hän söi jauhelihakastiketta. Ruuan jälkeen vetäydyin tenttikirjani pariin makkariin ja sainkin luettua pari sivua kuin uni tuli silmään. Kun heräsin niin mies taas kuorsasi olohuoneen sohvalla ja tyttö leikki leikkejään sohvan takana.

Iltapäivällä miehenkin olotila oli jo kohentunut ja lähettiin käymään porukalla kävelyllä kylillä. Parissa pulkkamäessäkin poikettiin matkan varrella. Ihanan leppoisa päivä on ollut, mutta harmittaa jo valmiiksi kun huomenna on taas maanantai ja alkaa se arkinen aherrus.