Mihin nämä päivät menivät? Huomasin juuri että edellinen kirjoitus oli maanantailta ja nythän on jo torstai! Maanantai-iltana taisi olla kaikki lomalta palaavat blogeissa kun oli sivut tukossa. Eilen tulin koneelle siinä mielessä että olisin kirjoittanut, mutta jumituin muille sivuille. Kävin kattelemassa itselle uutta ulkoilupukua nettikaupoista. Mies osti viime viikonloppuna itelleen upean Haltin puvun ja minäkin haluan sellaisen. Ei löytynyt netistä semmoista minkä vois tilata mutta Haltin sivuilta löytyikin mieluinen malli joten pitää lähteä sitä jossain vaiheessa kaupoista metsästämään.

Viikko on ollut jotenkin epätavallinen, siis normaali kuitenkin mutta jotenkin vaan olen ollut pysähdyksissä. Töissä on ollut rentoa ja mukavaa ( pomo on lomalla ). En silti ole laiskotellut  ja tavoitteissa olen pysynyt. Jotenkin on vain rennompaa tehdä töitä kun johtaja ei ole siellä. Sori vaan pomoni, jos satut tätä lukemaan.

Tälllä viikolla on iskenyt makeanhimo oikein tosissaan. Koko ajan tekee mieli vaan jotain hyvää! No olen kyllä syönytkin karkkia ja jätskiä ja suklaapatukoitakin. Hyvästi taas painonhallinta. Mie en jaksa taas kauheasti ajatella sitä. Jotenkin iski masennus kun tuo paino taas nousi pääsiäisen aikaan, kun vähän soi itselleen herkkuja.... siis vähän. ( aika paljon )

Maanantaina jumpan jälkeen iski semmonen syömisvimma että piti lähteä samantien kauppaan ostamaan pizzaa ja samalla pussi irtokarkkeja. No se juttu tuli kyllä siitä kun jumppakaveri sanoi että häntä odottaa kotona ihana pitsa. Mie en siis saanu mielestä koko puolentoistatunnin aikana sitä asiaa.

Nyt täytyy aloitella taas siivousta, että pääsee huomenna taas nauttimaan perjantaista ja alkavasta viikonopusta.