Ei ole aina ihan kivaa asua kaukana pohjoisessa. Tänä aamuna kun heräsin ja katsoin ulos maa oli valkoinen. No se siitä kesän odotuksesta. Tyttökin oli ihan ihmeissään ja sanoi että miten tämä on mahdollista, nythän piti tulla kesä. Uusi grillikin tuli jo postimyynnin kautta, mutta taitaa mennä vähän aikaa ennen kun päästään mitään grillaileen. Viikonlopuksikin näytti aika viileää. Töissä oli niin väsynyt olo että kahvitauko meni työkaverin kanssa haukotellessa kilpaa. No onneksi minä en ollut ainoa väsynyt!

Eilen oli päiväkodin kevätretki. Onneksi silloin ei satanut. Ohjelmassa oli luontopolku pienien tehtävien kera ja sitten kodassa oli makkaran paistoa ja herkkuja tarjolla ja sitten vapaata yhdessä olemista ja leikkimistä. Oli ihan mukava retki.

Tänä iltana oltiin katsomassa koululaisten musiikkiesitystä. Sekin oli ihan kiva, mutta kun tuo tyttönen ei meinannut malttaa pysyä paikoillaan eikä keskittyä esitykseen ollenkaan. Meinattiin jo väliajalla lähteä kotiin, mutta kun tyttö lupasi istua nätisti loppuajan niin jäätiin kuitenkin. No aika hyvin se sitten jaksoi. Siellä meninkin koko ilta.

Tällä viikolla en ole siis harrastanut minkäänlaista liikuntaa. Työmatkat vain pyöräillyt, mutta se on vain viiden minuutin pyrähdys. Plääh. Nyt kutsuu taas ne tenttikirjat....