Nyt olen kaks päivää vain lukenut ja lukenut. Kävin suurinpiirtein koko tenttimateriaalin läpi ja nyt tuntuu että pää on ihan sekaisin kaikesta tiedosta. Tänään istuin siis keittiön pöydän ääressä kuusi tuntia putkeen, välillä keitin kahvit ja söin kun mies kävi ruokatunnilla. Mutta en muuta. ( paitsi tupakalla ...)Nyt pitäis näillä tiedoilla sitten lähteä koettamaan onnea perjantaina. Löysin kylläkin netistä hyvän sanaston jossa oli 280 sanaa liittyen tähän minun aiheeseen. Tulostan sen huomenna töissä ja sitten vielä kerkeää niitä päntätä parina iltana. Siis voi itku jos en pääse läpi! Minä en jaksa aloittaa taas uudestaan lukemista!

Käytin tänään tyttöä kampaajalla. Sen otsatukkaa leikattiin silmiltä pois. Muuta tukkaa häneltä ei ole vielä koskaan leikattukaan vaan haluan että se kasvaa luonnollisesti pitkäksi, aika pitkä se jo onkin. Samalla leikkautin omankin otsatukan kun kerran aikaa jäi.

Illalla ystävä pelasti minut kun soitti ja pyysi lenkille. En olisi saanut aikaseksi yksin lähteä kun oli niin kylmäkin. Käveltiin reippaasti puolitoista tuntia. No poikettiin samalla reissulla kylläkin hautausmaalla, muuten vain.