Nyt helpotta jo, kun eilisestä päivästäkin selvisin kunnialla läpi. Ihan turhaan olin jännittänyt koko päivää. Omat esitykset meni hyvin ja muidenkin esityksistä jäi jotain mieleen. Nyt saa taas keskittyä täysillä normaaliin työntekoon ja elämiseen. Tiedossa ei toistaiseksi mitään mistä pitäisi stressata etukäteen. Niin paitsi yksi asia: Parin viikon päästä täytän 35! Samana päivänä juhlitaan meidän 5-vuotishääpäivää, joten pitäisi kai suunnitella jotain kivaa sen kunniaksi. Mieskin täyttää vuosia paria päivää aiemmin, niin että aihetta juhlaan olisi. Olen mielessäni ajatellut että vuokrattais yks mökki ja mentäis sinne ihan rauhallisesti juhlimaan. Ystäväpariskunnan lapsineen voisi kutsua mukaan. Toinen vaihtoehto olisi isommat grillijuhlat kotosalla, eikä sekään hullumpi juttu olisi. Pitää vielä harkita vaihtoehtoja´.

Eilen tarkistin tentin oikeat vastaukset netistä ja niiden perusteella minä olisin pääsemässä siitäkin läpi. Aika kiikun kaakun oli pisteet yli vaaditun rajan joten en uskalla sitä vielä varmuudella julistaa, vaan odotan vielä virallista vahvistusta asiasta. Mutta luottavaisin mielin jään odottamaan sähköpostiini ilmoitusta asiasta. Toivottavasti se tulee pian.

Huominen ylimääräinen vapaapäivä on erittäin tervetullut. Mietin tässä miten käyttäisen sen tehokkaasti hyväksi, mutta ajattelin että täytyy vain ottaa ihan rennosti suunnittelematta mitään. Aamulla olisi mukava nukkua pitkään mutta tytöllä on joku sisäinen kello joka yleensä herättää hänet kahdeksan jälkeen, harmi. Sekään ei auta että illalla valvottaisi häntä myöhäisempään.