Takatalvi tais tulla. Täällä on nyt jo niin kylmä että pipo ja hanskat pitää olla. Puuttuu vain että lunta vielä sataisi. Ei paljon innosta lähteä ulkoilemaan.

Eilen mies meni illaksi kaverin mökkiraksalle ja me käytiin tytön kans kävelemässä ja pyöräilemässä ja tytön kaverin luona pihalla leikkimässä. Tänään ei viitsitty ulos mennä. Mies on taas tämän illan työhommissa ja tulee vasta myöhemmin illalla. Minä sille sanoinkin jo äskettäin että alan kohta epäilemään jotain kun sillä näyttää yhä enemmän olevan noita iltakeikkoja. Ennen niitä ei ollut juuri ollenkaan. Täytyy tarkkailla tilannetta.

Mulla on tenttipaniikki. Pitäis lukea ja lukea kun viikon päästä perjantaina on tentti. Tuntuu että en muista ja osaa mitään. Illalla on vaikea lukea kun väkisin tulee uni silmään. Eilen luinkin kirkkaassa valossa keittiön pöydän ääressä. Voi kun olisi enemmän aikaa keskittyä lukemiseen. Jos en nyt saa läpi tenttiä niin seuraavan kerran voin yrittää vasta marraskuussa. No olisipa ainakin aikaa taas aloittaa lukeminen alusta. Saa nähdä. Olishan se kiva saada jo nyt se palkankorotus, jos se nyt on tullakseen.