Pitkästä aikaa ollaan saatu miehen kanssa aikaseksi oikea riidanpoikanen. No kaikki alkoi eiliesestä päivästä. Mies lähti taas sinne kaverin mökkiraksalle päiväksi. Minusta asia oli ihan ok, aluksi. Illalla oli tulossa linja-autolla se tytär ja kun mie soitin miehelle niin kuulin äänestä että se ei ollu selvinpäin. Kysyin että miten se aikoo mennä sitä tyttöä vastaan. No se vaan tuumas että kyllä se kaverin vaimo lähtee tuomaan sen ja menevät sen kanssa vastaan. Mie en oikein tykänny siitä ajatuksesta, kun mies ei edes ehdottanut sitä että mentäis yhdessä sitä vastaan ja minä olisin voinu toimia kuskina. Soitin sitten jonkin ajan perästä takaisin että minä meen tytön kanssa sitä vastaan ja jos se aikoo tulla mukaan niin hommaa itsensä kotiin ennen sitä. No tulihan se juuri ja juuri ajoissa. Tyttö odotteli jo linja-autoasemalla kun saavuttiin paikalle.

Sitten käytiin kovaa keskustelua siitä että pitääkö sen tosiaan viettää niin paljon aikaa siellä mökkiraksalla. Sanoin että pitäis laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Kotonakin on vielä paljon raksahommia jotka pitää kesän aikana tehdä. Ja olisi minustakin mukavampaa viettää yhdessä touhuten viikonloppuja eikä vaan yksin tytön kanssa. No mies vaan tuumas että no en minä enää mene sinne mökkiraksalle. En minä kuitenkaan halua sitä siltä kokonaan kieltääkään, mutta ehkä vähempikin auttaminen minun mielestä riittäisi. Asiasta keskustelu jatkuu vielä. Illalla ei meinannut edes tulla uni kun oli niin paha mieli.

Eilen käytiin tytön kanssa ostamassa miehelle synttärilahja ja hääpäivälahja. Sitten ostettiin torilta tytön leikkimökkiin kukka. Hän sai itse valita kukkansa ja osta vaaleanpunaisen pelargonian. Istuettiin se kauniiseen ruukkuun ja laitettiin mökin ikkunalaudalle. Itselle ostin pari lapinnauhusta. Pitää vielä odottaa että ilmat lämpeää ja sitten ostaa lisää kesäkukkia. Tänään ollaan maalattu leikkimökki loppuun. Siitä puuttuu enää ikkunat ja ovi, sitten se on valmis

Flunssakin alkaa jo hellittämään ja aionkin pian lähteä tästä lenkille. Pikkutyttö on ihan innoissaa kun sai isosiskon kylään. Se on koko päivän ollut sen kimpussa ja leikittänyt sitä. Minä pääsenkin nyt vähän helpommalla kun ei tarvi itse koko ajan leikkiä.