Odottavan aika on pitkä. Loma on jo ihan käsien ulottuvilla, mutta silti vielä niin kaukana. Kolme pitkää työpäivää. Luin KuntoPlus lehdestä artikkelin jossa kerrottiin että viimeisellä viikolla ennen lomaa pitäisi jo hellittää työhommista ja laskeutua pikkuhiljaa lomaan. Se olen tehnytkin. Olen saanut paperipinoni järjestykseen ja yhden ison "casen" sain jo delegoitua työkaverille, kun en viitsinyt sitä ottaa itelle, kun tiesin että se jää kesken. Nyt vaan teen kaikki pakolliset hommat ja laitan paikat järjestykseen että voin aloittaa puhtaalta pöydältä loman jälkeen. Ja odotan ja odotan.

Lomasuunnitelmista sen verran että eka viikko ollaan vain kotona tekemättä juuri mitään. Toka viikolla tulee kylään miehen keskimmäinen tyttö, ehkä. Ja sillä viikolla suuntaamme auton nokan kohti etelää. Matkan varrella kylästellään kavereiden luona  ja mies on luvannut auttaa heitä saunaremontin teossa. Ollaan siellä varmaan muutama päivä. Etelää kohti mennessä ajattelimme käydä Ranuan eläinpuistossa, kun ei ole koskaan tullut käytyä. Sitten mennäänkin mummon luo ja juhlitaan hänen 90 -vuotissynttäreitä. Heti juhlien jälkeen lähdemme aurinkolomalle Bulgariaan viikoksi. Se on tytölle eka ulkomaanmatka ja minua jo jännittää kamalasti. Huolestuttaa että miten kaikki sujuu, mutta sen näkee sitten. Olen varmaan liikaa lukenut netin keskustelupalstalta Bulgarian matkoista, että minulla on etukäteen hieman negatiivinen käsitys koko paikasta. Sanoinkin miehelle viime viikolla että vaihettais se matka johonkin Kreikan matkaan, mutta hän ei suostunut....

Eilen kävin taas puistojumpalla. Se teki hyvää ja lihakset tuntuu vähän kipeytyvän. Sunnuntaina käytiin muuten hillojakin poimimassa. Ei saatu kovin paljoa, kun tyttö kyllästyi aika nopeasti siihen hommaan. Ens viikonloppuna ajattelimme poimia pari sankollista, jotta saisi talveki pakastettua ja mahdollisesti tehtyä myös hillaviiniä.