Viime viikko on mennyt näköjään niin nopeaa että en ole kerennyt edes koneelle. Nyt on siis enää yksi viikko lomaan ja se alkaa jo hymyilyttämään. Minun lomadieetti on mennyt ihan hänekseen, alku oli hyvä mutta viime viikonlopun mökkireissu syömisineen ja juomisineen romutti kaiken. En taas enää jaksanut välittää. Oli niin kylmät ja sateiset ilmat koko viikon etten päässyt lenkillekään kuin yhtenä iltana.

Perjantaina tytön ystävä soitti hänelle ja pyysi yökylään. No sehän oli viivana menossa ja pakkasi reppuunsa rakkaimmat lelut, unikaverin ja harson. Miehen kanssa nautimme hiljaisuudesta ja rauhasta. Saunottiin jo hyvissä ajoin illalla ja keskustelimme saunassa pitkään mahdollisesta toisesta lapsesta.  Tässä vaiheessa tulimme taas siihen tulokseen että meille riittää yksikin lapsi. No se ei ollut vielä lopullinen päätös asiasta mutta todennäköisin vaihtoehto.

Katsottiin Paha Maa -elokuva ja jopa minä pysyin hereillä koko filmin ajan. Se tarkoittaa sitä että se oli sen verran hyvä että jaksoin valvoa. En muista koska viimeksi ollaan katsottu mitään filmiä. Lauantaiaamuna lähettiin yhessä rullaluistelulenkille heti aamukahvin jälkeen. Se on niin harvinaista että päästään yhdessä lenkille että piti käyttää heti tilaisuus hyväksi. Oli tosi mukavaa. Tyttö haettiin kotiin puolen päivän aikoihin. Iltapäivällä lähdettiin sitten porukalla ystävien mökkiraksalle. Miehet teki töitä ja me naiset istuimme nuotiolla ja nautimme kauniista kesäpäivästä. Lapset keräs marjoja ja leikkivät muurahaisten kanssa. Tyttö ei olisi millään halunnut lähteä edes pois sieltä. Oltiin kotona vasta puoli yheksän aikoihin. Olin itsekin ihan väsynyt enkä jaksanut edes saunoa, vaan painelin tytön perässä nukkumaan jo kymmenen aikoihin.

Nyt on ihanan rauhallinen aamuhetki kun muut vielä nukkuvat. Keittiössä on kaaos mutta en viitsi alkaa kolistelemaan astoita että saavat nukkua rauhassa. Tämä kirjoittaminen on sopivan hiljaista puuhaa näin rauhallisena aamuna.