Eilen päätin että nyt ne kilot lähtee tästä päivästä alkaen. Kolme viikkoa lomaan ja tavoitteena saada kilo viikossa pois. Alko niin harmittamaan kun ei vieläkään ole menny alle 65 kilon tuo paino. Ei se ole liikahtanut moneen viikkoon mihinkään suuntaan. Niin, onneksi ei edes ylöspäin vaikka olen herkutellut grilliruualla, jäätelöllä ja nauttinut kesäisiä virvokkeita... Painon pudotuksen motivaatiota lisää yhdet ihanat farkkushortsit jotka tilasin H&M:lta, jotka juuri ja juuri mahtuvat päälle. En viitsinyt alkaa niitä palauttamaan, kun uskoin että muutaman kilon pudotuksella ne on sopivat.

Vauhtia painon pudotukseen sain tänään kun kävin puistojumpalla. Se oli oikein mukava kokemus, varsinkin kun oli niin hyvä ilma. Olisipa ollut mukava käydä jumpan jälkeen terassilla kylmälllä siiderillä, onneksi ei rahat olleet mukana. Sovittiin kylläkin ystävän kanssa että ens kerralla mennään, jos sattuu olemaan hyvä ilma.

Nyt pitäis tämä ilta sinnitellä syömättä mitään, niin jumpasta voisi olla jotain hyötyäkin. En tiedä kyllä onnistuuko se.... Pitää tästä lähteä viemään pikkutyttöä iltasadulle.