Oli pieni luova tauko tässä kirjoittamisessa. En ole vaan saanut aikaseksi tulla koneelle. Kai sitä sitten on ollut niin paljon muuta touhua. Viime viikolla meillä oli kylässä mieheni vanhin tytär (23v) miehensä kanssa. Heillä on reilun vuoden ikäinen suloinen tyttö. Se oli kyllä tosi ihana pikkunen. Harmi kun ne asuu niin kaukana että tämä oli vasta toinen kerta kun nähtiin koko tyttöä. Viime kesänä se oli vasta pikku vauveli ja nyt jo käveli ja yritti kovasti jutella. Minä olen siis myös mummopuoli! En kylläkään osaa nimittää itseäni mummoksi. Tuntui kyllä hassulta kun miestäni sanottiin ukiksi...!?

Hyvä ystäväni erosi miehestään (olivat kihloissa) viime viikolla. Syyksi hän ilmoitti että rakkaus vain loppui ja muuttui ystävyydeksi joka ei hänelle riitä. No toisaalta sen ymmärtää, varsinkin kun heillä ei ollut lapsia. Mutta jotenkin surullista minusta että rakkaus voi noin vain loppua ja sitten erotaan. Toivottavasti meille ei käy niin. No ollaan monena iltana käyty ystävän kanssa yhessä lenkillä ja ens viikonloppuna juhlitaan hänen valmistumista ammattiin. Eilen oltiin rullaluistelemassa ja minä kaaduin ensimmäistä kertaa elämässäni. En onneksi mitenkään pahasti. Keskittyminen vain herpaantui kun juteltiin samalla kun luisteltiin ja törmäsin kiveen.

Viime sunnuntaina tuli tänne pohjolan perukoillekin kunnolla kesä ja eka kertaa oltiin uimarannalla aurinkoa ottamassa. En kyllä vielä uskaltanut mennä uimaan kun vesi oli niin kylmää. Mutta huomenna jos lämmin sää jatkuu niin aion mennä eka kertaa uimaan. Talviturkki pitää jo saada pois, kun kesäkin jo kohta loppuu.

Enää kolme viikkoa niin sitten alkaa kesäloma. Tänään olin kateellinen kun yks työkavereista jäi lomalle, mutta ajattelin että onhan se mulla vielä edessä. Töissä on ollut tosi rentoa ja kivaa kun pomo on ollut lomalla. Ei tietoakaan stressistä ja varmasti olen tehnyt yhtä paljon töitä kun aina ennenkin. Sitä vaan on jotenki "kusi sukassa" aina kun pomo on paikalla. Työkaverit on olleet ihan samaa mieltä. Sekin joka jäi tänään lomalle harmitteli kun pitää juuri samaan aikaan olla loma pomon kanssa.

Tyttö oli tänään tosi iloinen kun kummitäti ja sen tyttö hakivat hänet hoidosta jo kolmen aikaan. Tyttö oli asiasta tosi ylpeä, johtuen varmaan siitä kun kummitäti sattuu olemaan töissä samassa päiväkodissa ja toiset lapset vinkuivat kans heidän mukaansa.

Olemme nauttineet ihanista kesäilloista syöden mansikoita ja jäätelöä ja pihalla touhuten. Ihana kun on kesä!