Eilen oli virallisesti ensimmäinen lomapäivä ja ihana sellainen kun aurinkokin paistoi koko päivän ja oli lämmintä. Aamun ihmeteltyäni että mitenhän tämän eka lomapäivän viettäisi, lähdin luistelemaan ja kävin kymmenen kilometrin lenkin. Olin aika hikinen kun tulin. Söin hyvin lenkin jälkeen ja mentiin tytön kanssa sänkyyn köllöttämään ja kirjoja lukemaan. Nukahdin sitten sinne kun sadut loppui. Tyttö ei nukahtanut... Iltapäivällä kävimme tytön kanssa katsomassa eläimiä pieneläinpuistossa ( esimakua Ranuan eläinpuistosta ) Tyttö oli onnellinen kun sai syöttää villisioille kirsikoita. Sieltä mentiin sitten kirpparille mutta mitään ei löytynyt mulle. Tyttö olisi halunnut ostaa ison pussin jotain pikkuolioita mutta en suostunut siihen.

Mies oli illan talkoissa. Me käytiin vielä tytön kanssa urheilukentällä vähän juoksentelemassa ja hyppimässä korkeutta ja loppuilta istuttiin hiekkalaatikolla ja rakennettiin hiekkalinnaa.

Illalla aloin katsomaan telkusta Linnut -elokuvaa, mutta nukahdin jossain vaiheessa siihen sohvalle.

Tänä aamuna unet loppui jo ennen seitsemää. Oikeastaan ihan ihana herätä lomallakin ajoissa, saa nauttia rauhallisesta aamuhetkestä, juoda terassilla kahvia, polttaa tupakkaa ja nauttia auringonpaisteesta.