Tässä on muutama päivä vierähtänyt ihan vain rennosti ottaen. Onneksi sattui nuo hyvät kelit että olen saanut maata pihalla ja ottaa aurinkoa. Tytön kanssa levitettiin viltti nurmikolle ja luettiin hänen kans kirjoja. Välillä hän pulahti omaan pikku uima-altaaseensa vilvoittelemaan. Hieman kerkesi jopa iho palaakin kaulasta, kun en ollut varovainen. Tytön kanssa ollaan leikitty ja touhuttu kaikenlaista, mutta silti se sanoo että te ette koskaan leiki minun kanssa! Kai se sitten on vähän erilaista leikkimistä kuin kavereiden kanssa.

Olen myös ollut urheilullisesti aktiivinen ja käynyt joka päivä luistelemassa. Eilenkin lähdin heti aamukahvin jälkeen lenkille. Olen ollut tosi reipas. Eilen lähdin vielä iltapäivällä pyöräilemään tytön kanssa kun mies vuorostaan lähti luistelemaan. Syötyäkin on tullut ainakin kaiken sen liikkumisen edestä ja vähän enemmänkin vissin kun paino on noussut kilon! Taidan keskittyä siihen painonpudotushommaan tosissani vasta loman jälkeen....

Tänään käytiin mummon luona kylästelemässä ja käytiin myös mustikassa. Tyttökin poimi omaan pikku koriinsa ison kasan mustikoita. Illalla leivoin piirakkaa, nam. Tänään oli myös viimeisen kerran tytöllä urheilukisat ja palkinnoksi saivat mitalit kaulaan ja lauantaipussit. Olihan siellä iloisia ilmeitä.