Tänään meidän piti jo lähteä, mutta eilen sovittiin että lykätään lähtöä päivällä. Mulla ei jostain syystä tee mieli lähteä. Eilen otin jo matkalaukut esiin ja keräsin kaikki vaatteet kasaan, mutta siihen se pakkaaminen jäi. Tänään pitää tarttua asiaan tosissaan ja pistää kotona paikat siihen kuntoon että voi kodin jättää toisen hoidettavaksi ( kukat ja kalat ) ja että on mukava tulla takaisin. Kun tullaan reissusta, on lomaa jäljellä enää muutama päivä ja se tuntuu ikävältä ajatukselta, ehkä siksi en halua vielä lähteä.

Eilen haettiin ne verkot pois järvestä. No sehän olikin hauska juttu kun meitä oli siellä verkonnostoreissulla muitakin, eli minä, mies, ystävä, ystävän sulhasehdokas, tyttö, ja tytön ystävä. Sehän meni aika hienosti kun saatiin itse jäädä rannalle lasten kanssa touhuamaan ja ystävä meni sulhasehdokkaansa kanssa kahdestaan veneeseen! Ja vettä satoi välillä kaatamalla. Me värjöttelimme kodassa ja tytöt leikki sadeasuissaan rannassa. Verkot oli täynnä kalaa, mutta ne oli ahvenia suurin osa. Siis niitä oli kaksi sankollista, muttan onneksi oli muutama hyvänkokoinen siika. Ahvenet lensi suoraan roskiin, ne oli nimittäin kerenneet mennä jo pilalle.

Loppuilta meni niin rattoisasti että ystävä ja sulhasehdokas lähtivät meiltä vasta kymmenen jälkeen illalla. Aika hyvältä alkaa näyttämään tuo heidän tilanne. Miehen kanssa illalla saunassa pohdittiin että mitenhän siinä nyt käy kun me lähdetään reissuun, että ovatko missään yhteydessä sinä aikana. Sitten suunnittelimme että pidämme lomanpäättäjäisgrillibileet kun tullaan ja kutsutaan heidät mukaan.

Kerkesin eilen päivällä luistelemaankin. Mies kävi viemässä minut autolla pyörätien päähän ja luistelin sieltä kotiin myötätuulessa ja enimmäkseen alamäkeä. Kilometrejä noin 8. Eipä enempää olis jaksanut kun oli niin lämmin ilma.

No eipä tässä oikein auta kun alkaa katteleen niitä tavaroita tuonne laukkuihin ja alkaa siivoilemaan. Täällä vielä muut nukkuu, ovat oikeita unikekoja.