Tämä viikko meni ihan laiskotellessa. Tiistaina kävin vielä sauvakävelyllä mutta sen jälkeen en tehnyt mitään liikuntaan viittaavaa. Mulle on tullut aivan käsittämätön syömishimo. Koko ajan pitäisi saada jotain suuhun ja suklaata kaiken päälle. Se näkyi kyllä loppuviikolla puntarissakin kun yhtäkkiä oli yli kilo pamahtanut lisää. No sehän masensi minua entisestään ja söin taas lohdutukseksi.

Syömisestä tulee ihana olo juuri sillä hetkellä, mutta sen jälkeen alkaa ahdistamaan ja ärsyttämään että eikö mulla ole yhtään sitä itsekuria. Ei näköjään. Yksi syy varmaan tuohon on se että en enää töissä polta tupakkaa päivän aikana. Tämä kuu menee vielä niin ja ens kuussa loppuu tupakointi siis kokonaan. Mitenkähän sitten alkaa ruoka maistumaan? Pelottaa jo valmiiksi. Onneksi alkaa kansalaisopiston jumpat ja kuntosalivuorot pyörimään, jos niistä mitään apua olisi. Motivaatio on toistaiseksi vähän hukassa. No jos taas ens viikolla tsemppaisi?! Tämä viikko meni nyt näin.

Töissäkin oli vähän kurjaa taas vaihteeksi. Pomo vihjaili taas meille että enemmän pitäisi tehdä, tavoitteet karkaa muuten käsistä. Mulla on kieltämättä ollut hieman vaikeuksia loman jälkeen päästä vauhtiin mukaan. Mutta en silti omasta mielestä ole missään nimessä laiskotellut, mutta kai sitä olisi sittenkin voinut vielä enemmän pinnistää. No ensi viikolla sitten täysi vauhti päälle. Jospa saisin lisää puhtia kun menen keskiviikoksi sinne koulutukseen.

Mutta nyt on aika huilata. Meillä ei ole mitään erityistä ohjelmaa täksi viikonlopuksi ja pelkästään se on jo rentouttava ajatus.