Nyt on taas helppo hengittää kun on lauantai. Niin se viikko taas vierähti. En ole jaksanut käydä täällä kun ei ole ollut oikein mitään kirjoittamista. Tietynlaista ahdistusta on ollut koko viikon ja nyt on aika hengähtää. Olen nähnyt synkkiä unia viikolla. Ensin näin unta kahdesta kuolleesta ihmisestä joiden kanssa juttelin unessa ja toisessa unessa olin hautausmaalla suunnittelemassa hautausmaan laajennusta. Tänään sain kuulla että mummoni on kuollut. Ehkä ne näkemäni unet oli jonkinlainen enne tuosta tapahtumasta, en tiedä. Jotenkin ne oli aika pelottavia.

Tällä viikolla kävin reippaasti kahtena iltana jumpalla ja yhtenä iltana kuntosalilla. Huomasin että niistä saa hirmu paljon uutta energiaa ja kai se on sitäkin että saa ajatukset pois työstä ja siitä ahdistuksesta. Paino ei silti ole liikahtanut mihinkään suuntaan mutta empä minä sen kanssa enää jaksa stressata, jos laskee niin hyvä mutta jos nousee niin ei se ole maata kaatavaa. Olen kuitenkin suht koht tyytyväinen kehooni.

Tänään ollaan tytön kanssa kahdestaan, mies lähti taas mökkiraksalle päiväksi auttamaan. Ihana olla vain kotona ja touhuta jotain jos huvittaa ja jos ei huvita niin olla vaan. Ajattelin siivoilla muutamia kaappeja tässä aikani kuluksi ja tytön kanssa pelata pelejä. Ulkona on sadeilma, joten ihan kiva olla sisätiloissa.

Jotenkin on kuitenkin hyvä ja rento olla, vaikka hieman surullista silti kun ajatukset on kuitenkin välillä jossain muualla. Elämä jatkuu.