Aamulla väsytti ihan hirveästi ja en meinannut keretä edes töihin. Sunnuntai-illat on semmosia että ei malttaisi millään mennä nukkumaan. Sitä on sen verran levännyt jo viikonlopun aikana ja univelat tullu nukutta että ei enää edes väsytä.

Jumpat on taas jumpattu ja suihkunraikkaana aioin pian kömpiä tytön viereen nukkumaan. Tänään en valvo en. Muuten olen taas loppuviikolla ihan väsynyt jos joka ilta valvon myöhään.

Yksi asia minkä muuten päätin tänään on se että en enää höpise työasioista tänne. Asiat ei miksikään luultavasti muutu, joten tyhjä jauhaminen saa jäädä pois. Keskityn elämään, mikä on itse asiassa työtäkin tärkeämpää. Jos jotain erityisen positiivista tulee liittyen siihen aiheeseen, saatan ohimennen mainita, mutta en usko näillä näkymin itse siihen. Pitää ehkä aloittaa kuitenkin siitä että muutan oman asenteeni vähän toisenlaiseksi. Jotenkin rennommaksi, niin kaikki voi tuntua helpommalta. No se siitä aiheesta sitten toistaiseksi.

Kauhea nälkä taas. Pitää ottaa vähän iltapalaa ja sitten vasta nukkuun. Tästä se viikko taas vauhdilla käynnistyi ja kohta huomaankin että on jo perjantai. Taas kerran.