En ole jaksanut käydä täällä kirjoittamassa, kun viimeksi meni hermot kun kaikki tekstit katos eikä mikään oikein tuntunut toimivan. Nyt täytynee kokeilla miten käy.

Tänään oltiin reippaita ja lähdettiin heti aamusta hallille porukalla luistelemaan. Siellä olikin tytön ystäviä myös ja oli oikein mukavaa. Tyttö on vielä vähän arka luistelemaan ja pelkää kaatumista mutta kyllä se siitä. Kiva itelläki luistella niinkuin joskus kouluaikoina. Sen jälkeen kävimme kahvilassa mehulla ja kahvilla ja shoppailimme askartelutarvikkeita.

Askarreltiin tytön kanssa joulukortteja. Paitsi että tytöllä riitti mielenkiintoa kahden kortin tekoon ja minä tein loput. Tämän näköisiä niistä tuli:

274058.jpg

Korttien sisäsivulle pitäis vielä kirjoittaa joku kiva jouluruno. Enkelitarrat kylläkin loppui kesken ja täytyy jatkaa askartelua sitten kun saadaan hommattua lisää tarroja. Ens viikolla vaihtuu kuukausi ja sitten saan kaivaa varastosta esiin joulukoristeet ja valot. Se on ihaninta kun saa laittaa ikkunoihin ja ulos kuuseen jouluvalot. Näytti joillakin jo olevan jouluvaloja mutta minä aina odotan joulukuulle ennen kuin niitä laitan.

Harmittaa vain kun täältäkin lähti lumet! Tosi kurjaa ja pimeää. Toivon että satais ja tuiskuais niin että tulisi ainakin metri lunta. Tämmöset kelit tähän aikaan vuodesta eivät kuulu näille leveysasteille. Pakkasta pitäis olla parikymmentä ja lunta ainakin puoli metriä. Hiihtokausi on siis vieläkin avaamatta ja malttamattomana odotan koska pääsisin ladulle.

Alan nyt nautiskelemaan lauantai-illasta. Siihen kuuluu tietty viiniä ja saunomista. Lihamureke on uunissa ja kohta syödään. Tulet on takassa ja kohta myös kynttilöissä. Nukuin pikku päikkärit tuossa iltapäivällä että jaksaisin valvoa oikein myöhään. Muuten nukahtaisin taas kesken BB:n ja ilta jäisi kesken.