Ihana viikonloppu on taas kohta ohi, nyyh.  Eilen meillä oli tytön kanssa kirjastoreissu ja samalla käytiin ostamassa vielä viime hetken isänpäivälahjat. Iltapäivällä hurautimme tunturiin katsomaan mitä siellä tapahtuu. Porukkaahan siellä näytti olevan ihan kiitettävästi liikkeellä. Kylmä siellä oli, kun oli vähän tuulinen päivä. Mentiin pulkkamäkeen. Kivuttiin ylös asti tunturin päälle ja kävimme kahvilla ja kaakaolla sen kunniaksi että tyttökin jaksoi reippaasti kivuta, vaikkakin välillä stigan kyydissä levähtäen. Mutta voi surkeus kun tulimme kahvilta ja aioimme lähteä laskemaan rinnettä alas, minun pulkka oli viety sillä aikaa. Voi että olin raivona! No se ei ollut oma pulkka vaan tunturin lainavehkeitä, joten ei niin harmittanut ja pääasia että tytön stigaa ei ollu viety. No laskimme vuoron perään tytön kanssa alas. Oli tosi kivaa. Kiertelimme vielä muutamissa kaupoissa, mutta ei tarttunut mitään mukaan.

Meillä oli tarkoitus mennä ravintolaan syömään kun kotiuduimme tunturista mutta tyttö ei halunnut millään lähteä. No tilasimme pitsat sitten sieltä ja nautiskelimme kotona. Savuporo-ananas-aurajuustopitsaa, nam! Menin sen jälkeen päikkäreille, mutta uni ei tullut. Tyttö tuli ilmoittamaan että kakku pitäisi koristella jo. Niin se kakku. Paistoin aamulla sen kakkupohjan ja se oli tarttunut niin tiukasti vuokaan että se piti väkivalloin repiä irti ja lopputulos oli sen näköinen. Onneksi kermalla sai kaikki piiloon ja ihan hyvä kakku siitä loppupeleissä tuli. Päätin kuitenkin että ostan itselleni uuden teflonpintaisen kakkuvuoan, semmosen jossa on irroitettavat reunat ja pohja.  Ilta meni sitten saunoessa ja leppoisasti tv:tä katsellen. Tyttö näki mainoksen miesten partahöylästä ja tuumasi että onhan meilläkin tuollainen karvanvähennyskone! Nauroimem kippurassa.

Aamulla toimme tytön kanssa kakut ja kahvit ja lahjat miehelle perinteisesti petiin. Tyttö oli askarrellut hoidossa kauniin kynttilän ja sievän kortin. Minun lahjani oli urheilukerrasto, sukat, suklaarasia ja casinoarpa. Arvassa ei voittoa, plääh. Nyt menemme aamupalalle ja sitten lähdemme ulos reippailemaan. Pitäis vielä miettiä mitä hyvää tänään tekisi ruuaksi.