Tänä aamuna piti herätä aikasin kun viimeinenkin lomalainen lähti aikaisella bussilla kotia kohti. Nyt onkin sitten kone taas vapaana ja pääsen tänne milloin haluan. Siksi en oikeastaan ole täällä pahemmin käynyt kun aina on ollut varattuna kun minulla olisi ollut aikaa kirjoitella.

Tällä viikolla on tapahtunut mukavia juttuja. Kaikkien ihaninta oli uuden elämän syntyminen, nimittäin minun isoveli ja hänen avopuolisonsa saivat poikavauvan, heidän ensimmäisensä. Isoveli on kuitenkin jo yli 40-vuotias. Harmi kun asuvat monensadan kilometrin päässä, ei pääse pikkuista katsomaan. No onneksi on digikamerat ja sähköpostit, niin sain heti tuoreita kuvia vastasyntyneestä.

Toinen mukava juttu on se että liikuntaa olen harrastanut tunnollisesti joka päivä. Kaks hiihtolenkkiä, kaksi sauvakävelylenkkiä ja yksi kävelylenkki ilman sauvoja. Harmi vain että painoon se ei ole vaikuttanut mitenkään tai oikeastaan on, ylöspäin! Tämä viikonloppu on ollut oikea mässäilyviikonloppu. Perjantai-iltana haettiin meille grilliltä kebab-annokset ja eilen tein pitsaa. Nämä viikonloput onkin mulle aina ollut kompastuskivi tuon painonhallinnan osalta. Kun vain tekee aina mieli kaikkea hyvää ja haluaa nauttia viikonlopusta ja siihen kuuluu myös hyvä ruoka. En voi luopua siitä. Pakko on vain yrittää sitten liikkua sen kaiken syömisen edestä. Tänään taitaa olla sisäpäivä kun pakkasta on melkein 20 astetta.

Puhtia liikunnan harrastamiseen olen saanut uudesta sykemittarista, se on oikea aarre. Olen jopa oppinut käyttämään sitä ja vielä kun saisi kytkettyä sen tietokoneeseen ja ajettua kaikki liikuntasuoritukset koneelle, joka tekee niistä hienoja laskelmia tai jotain. Pitää tässä kokeilla sitäkin. Mutta motivaatiota on nyt taas, toivottavasti se kestää.

Kolmas mukava juttu on se että työahdistus alkaa helpottamaan. Tänäänkään ei tunnu kovin pahalta ajatus huomisesta töihinmenosta, ainakaan vielä.

Jouluverhot on vielä ikkunoissa ja tänään olisi kai aika ottaa loputkin verhot ja liinat pois. Pitää lähteä nettiostoksille, josko löytäisin olohuoneeseen jotku nätit uudet verhot.