Olen päättänyt ostaa uudet sukset. Huono puoli asiassa on se että tässä kylässä on tasan yksi kauppa missä niitä myydään. En ole vielä käynyt katsomassa sen kaupan huikeita valikoimia. Haaveilen että pääsisin kaupunkiin suksiostoksille, mutta kun sinne on niin pitkä matka. Ei viittis ihan vain sen takia lähteä ajamaan montaa sataa kilometriä. Nettikaupatkin on koluttu, mutta tuntuu että sukset on semmonen juttu että ei niitä voi mistään mennä tilailemaan. Vähän niinku ostais sian säkissä. Mutta pakko minun on ne saada. Olen suunnitellut sitä jo kaks viimeistä vuotta ja nyt aion sen totetuttaa. Siis vanhat sukset on oikeasti huonot.

Otin ylös sykemittarista viime viikon liikuntalukemat, kun en vielä osaa niitä siirtää koneelle. Ne näytti tältä: liikuntakertojen määrä 6 kertaa, aika 4 tuntia 33 min, poltetut kalorit 2248. Tästä on hyvä jatkaa. Ajattelin että jos joka viikko sais pikkusen nostettua tuota poltettujen kaloreiden määrää, niin hyvä. Sunnuntaina käytiin koko porukalla hiihtämässä pikku lenkki. Tyttökin oli innoissaan hiihtämisestä ja nauttii erityisesti kun saa laskea alamäkiä. Kyllä siitä vielä tulee hiihtäjälupaus....?!

Tänään satoi vettä ja muutama aste lämmintä. Aivan hulluiksi menny nämä säät. Torstaiksi sitten on luvassa taas 15-20 pakkasta. No onneksi on lumet tallella mutta piha on ihan jäinen, vois vaikka luistimilla lähteä pihalle luistelemaan. Muistan lapsuuden ja nuoruuden talvet. Oli tosi harvinaista jos tammikuussa oli lauhat ilmat. Aina oli paukkupakkaset. Mihin tämä maailma menee? Muutaman vuoden päästä varmaan täälläkin vietetään mustaa joulua. Pitää kai muuttaa vielä pohjoisemmaksi.

Pitää lähteä lenkille polttamaan niitä kaloreita.