Viime viikon liikuntalukemat ihan hävettää. Siis kokonaisen kerran kävin kävelylenkillä koko viikolla. Taas oli niin kylmät ilmat että ei viittinyt lähteä ja jumpat oli peruttu. Harmi. Heti yritti paino nousta ylöspäin mutta onneksi ei kovin paljoa tullut takapakkia. Tänään kävin jumpalla vaikka olis laiskottanut. Pakkohan se oli lähteä. 

Tämä viikko alkoin väsymyksen merkeissä. Aamulla kun heräsin olin ihan sekaisin ja piti kauan miettiä että mikähän päivä tänään oikein onkaan. Oli nukkunut tosi sikeästi, mutta vissiin liian vähän kun niin väsytti töissäkin koko päivän. Kattelin vain kelloa ja odotin ensin ruokatunnille pääsyä ja iltapäivällä kahville pääsyä. Olen laittanut työpaikkahakemuksen menemään. Mieskin kannusti ja lievästi painosti asian suhteen. Onhan se kyllä totta että jos annetaan mahdollisuus päästä uralla eteenpäin, niin hullu kai sitä olisi jos ei tarttuisi tilaisuuteen. Nyt vaan sitten ootellaan että mikä on tuomio.

Eilen käytiin mummon luona ajelulla. Tehtiin siellä hirvenlihakastiketta ja syötiin hyvin. Itelläkin oli eilen vähän semmonen krapulainen olo, vaikka se oli mies joka siitä kärsi eilen. Ei se tunnustanut sitä, mutta haiskahteli hieman kummalliselle. Ei oikein jaksanut eilen mitään tehdä. Katsottiin tytön kanssa illalla tuhkimo-dvd ja se oli niin ihana, ihan tuli itellekin pala kurkkuun. Ajattelin alkaa keräämään hänelle noita disneyn klassikkofilmejä, kun ne on niin upeita. Muutama olis jo hyllyssä kokoelman aluksi.

Tytön serkku oli lähettänyt hänelle synttärilahjaksi ponikokoelmansa ja se oli siitä tosi onnellinen. Kaikki ponit pistettiin riviin ja sitten laskettiin, yhteensä niitä on nyt 31 kpl! Ai miten niin ponihullu? Se kyllä ostaa kirpputoriltakin kaikki takkutukkaisetkin ponit jos sattuu niitä löytämään