Eilen aamulla kävin kirjastossa lainaamassa taas pinon kirjoja pikku potilaalle. Onneksi kuume oli laskenut jo ja olo virkeämpi. Iltapäivällä kävin pitkästä aikaa hiihtämässä ja jopa oli takkuista menoa. Mun kunto on vissin aika huono kun sykemittari näyttää vähintään 170 kun vähänkään liikahtaa ja aina ylämäkien jälkeen on pakko pysähtyä tasoittamaan sykettä. Kun tulin lenkiltä kotiin, mies ja tyttö vetivät sikeitä meidän sängyssä. Kävin suihkussa ja käperryin sohvalle nukkumaan, kun en sänkyynkään mahtunut. Siitä sitten heräsin joskus puoli kuuden aikaan. Ihana kun saa nukkua! Illalla en kuitenkaan ollut sen pirteämpi vaan nukahdin taas sohvalle kun katsoin telkkaria.

Illalla puhuttiin miehen kanssa mahdollisuudesta ottaa meille sijaislapsi. Kävin tutkimassa asiaa täällä. Aion ottaa yhteyttä kuntamme sosiaalipuoleen ja kysellä lisää tästä asiasta. Tämä juttu on nyt ihan alkutekijöissään eikä mitään olla päätetty, otetaan nyt vain asiasta selvää ja mietitään rauhassa. Keskustelimme myös taas siitä ikuisesta aiheesta, eli toisesta omasta lapsesta. Mies täyttää tänä vuonna 44 vuotta ja jos vaikka ensi vuonna meille tulisi vauva niin hän olisi jo 45. Sitten kun lapsi olisi 15-vuotias niin mieshän olisi jo 60-vuotias. Se on minusta aika paljon. Teini-ikäisen isä olisi itse jo eläkeiässä, ei kuulosta kovin hyvältä. Tiedän kyllä että nykyaikana se on aika yleistä, mutta silti. Muistan kuinka itse häpesin äitiäni, joka täytti 50 vuotta kun minä olin 15. Jos me olisimme miehen kanssa molemmat n. viisi vuotta nuorempia, niin asia olisi aika selvä, että me haluttais vielä lisää lapsia, mutta tuo ikäkysymys on minulle suuri kynnys. Yksi ratkaisu tähän asiaan olisi se sijaislapsi, joka mielellään voisi olla tytön ikäinen. Mutta en tiedä että saako sitä itse valita minkä ikäisen lapsen ottaisi.

Tänään käytiin tytön kanssa ulkoilemassa kun ei enää kuumetta ollut eilen eikä tänään. Mukava kun pakkaset pikkusen hellittää. Itse kävin myös päivällä hiihtolenkin, vaikka olikin aika kova tuuli. Laskin juuri että olen tänä talvena hiihtänyt vasta vaivaiset 68 kilometriä. Maaliskuussa täytyy tsempata. Tämä kuu nyt meni noiden pakkasten vuoksi ihan keturalleen. Ens kuussa meillä onkin työpaikalla semmonen talviliikuntakampanja ja ollaan mukana jossain haasteessa, jossa kerätään pisteitä kaikesta talviliikunnan harrastamisesta.