Eilen päivä oli aivan uskomattoman ihanan keväinen. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja pakkasmittari taisi mennä plussan puolelle. Tästä päivästä taitaa tulla samanlainen. Edellisenä yönä nukuin aika huonosti, en osaa nukkua kunnolla, kun mies on vierestäni pois! Tyttö nukkui siinä minun vieressä mutta ei se ole sama asia. Tyttö itki illalla moneen otteeseen isin ikäväänsä. Illalla kun olimme jo alkamassa nukkumaan niin mies soitti. Laitoin puhelimeen kaiuttimen päälle että tyttökin kuulee meidän keskustelut. Kerroin miehelle tytön ikävästä ja samantien hän purskahti taas itkuun. Voi sitä pientä isin tyttöä.

Oltiin eilen aamulla menossa luistelemaan mutta hallivuoro olikin peruttu. No ei sitten menty ulkojäälle, kun se on yleensä huonossa kunnossa. Käytiin vähän shoppailemassa. Tyttö sai ostaa mummoltaan saamallaan synttärirahalla jotain kivaa ja kuinka ollakaan, hän osti taas pikku ponin ja pikku koiran.

Päivällä lähdettiin retkelle hiihtoladulle. Käytiin hiihtämässä pikku lenkki ja sitten mentiin pulkkamäkeen, joka on siinä ihan ladun vieressä. Siellä olikin paljon lapsia laskemassa. Juotiin siellä kaakot ja syötiin keksit. Tällä kertaa ei otettu makkaraa mukaan paistettavaksi koska olimme juuri kotoa lähdettyämme syöneet. Oli tosi ihana olla ulkona kun oli niin keväinen ilma. Ainoa asia mikä eilisessä vähän harmitti oli se, että en päässyt itse kunnolliselle hiihtolenkille. En voinut viedä tyttöä kyläpaikkoihin siksi aikaa, koska toiset eivät olleet kotona ja toisessa paikassa lapset oli sairaina.  Ulkoilun jälkeen menimme päikkäreille pariksi tunniksi. Ilta meni sitten leikkiessä ja käytiin vielä potkurilla viemässä pussillinen lehtiä paperinkeräykseen. Se oli sopiva saunalenkki.

Siivosin eilen vessan kaapit ja heittelin roskiin kaikkia vanhoja hajuvesiä ja purnukoita. Niin, ja oli siellä kaapissa myös vanhoja hammasharjoja yli 20kpl. Minua oikeasti hävetti, että ne ylipäätään oli siellä tallessa, en vain ymmärrä miksi en ole aiemmin heittänyt niitä. Ihan alko poskia punottaan kun keräsin ne roskapussiin. Jätin yhden harjan, koska tarvin sitä joskus siivotessa.

Tänään pitää yrittää taas houkutella tyttö minun kanssa hiihtämään.