Tyttö on ollut jo kolmatta päivää kuumeessa. Oltiin sunnuntaina lähdössä ulos hiihtämään kun hän sitten vain makoili kaikessa rauhassa sohvalla eikä ollut oikein innoissaan. Mittasin varmuuden vuoksi kuumeen ja sitä oli 38 astetta. No eipä lähetty hiihtämään,ei. Koko päivä oltiin tietenkin sisällä ja tyttö suurinpiirtein nukkui koko päivän, no tietenkin minäkin pikku päikkärit. Oli illalla aika tunkkainen olo, kun ei päässyt ulos. Mies tuli reissusta yöllä yhden aikaan, ihan ehjänä ja hyväkuntoisena (?!) Se uhrautui ja jäi kotiin maanantaiksi tytön kanssa kun kuume vain jatkui.

Tänään minä sitten jäin kotiin ja huomenna myös. Loppuviikko mulla onkin vapaata joten tästä tuli sitten tämmönen viikko. Toivottavasti tyttö tervehtyy että päästään siten ulkoilemaankin. Ihana kun saa olla vain kotona, saa vähän nollata noita työjuttuja. Pomo ei tietenkään tykkää siitä että olen kotona, mutta minkäs teet. Lupasin että aamulla ennen kuin mies lähtee töihin, käyn töissä tekemässä pari keskeneräistä juttua loppuun.  

Nyt kun kevät tekee tuloaan niin tulee taas semmonen olo että pitäis putsata kaikki nurkat ja nakata kaikki turha menemään. Pitäis alkaa noita kaappeja ja komeroita koluamaan. Hyvä aloitus oli kuitenkin se viikonlopun vessan siivous ja ne hammasharjat!! Ehkä pitäis varata kirpputoripöytäkin. Pitäis ja pitäis. Huomenna vois aloittaa. Hyvä periaate olisi se että vois luopua kaikesta sellaisesta, mitä ei haluaisi ottaa mukaan jos pitäisi muuttaa. Aika paljosta pitäisi pystyä luopumaan. No onneksi kuitenkaan ei ole suunnitelmissa muuttoa, niin se helpottaa.