Viikko on taas vaudikkaasti pyörähtänyt käyntiin, kohta taas huomaa että onkin jo perjantai. Toisaalta mukava olla taas normaaleissa arkirutiineissa kiinni. Talvilomakin häämöttää kolmen viikon päässä ja päivä päivältä vain lähenee.  Harmittaa vähän kun kelit lämpeni näin nopeasti, olis saanut olla sellaista pientä pakkasta, niin hiihtokelit pysyisi hyvinä. Nyt pitää alkaa laittaan jo liisteriä pohjiin kun on niin jäistä ladulla.

Hyviä uutisia työrintamalta. Minä hain sitä uutta työtehtävää, mitä epäröin aluksi ja tänään sain kuulla että olen valittu siihen tehtävään. En oikein tiedä miltä tuntuu, toisaalta kivalta mutta toisaalta vähän pelottaakin että mitä kaikkea se tuo tullessaan. Ens viikolla olisi eka koulutustilaisuus liittyen tähän uuteen työhöni, mutta en luultavasti pääse siihen edes osallistumaan. Meillä on porukkaa nyt lomilla ja sairaslomilla, joten töitä pursuaa joka suunnalta. No sen verran vain työasioista tällä kertaa.

Laihtutusrintamalle ei kuulu mitään, paino on taas kerran jämähtänyt, vaikka viime viikolla kävin kuutena päivänä hiihtämässa. Vähän ärsyttää. Vois se edes vähän tippua.