Niin se vaan viikonloppukin vilahti taas kerran. No huomenna töissä on ikään kuin maanantai ja perjantai, joten eipä tuo niin kauheaa ole käydä päivä pyörähtämässä.

Eilen siivottiin pihaa, joka on vielä osittain lumen peitossa. Haravoin sieltä mistä oli jo sulannut. Ystävät oli kylässä ja tyttö päättikin lähteä heidän mukanaan sitten yökylään. Taas! Yritin ehdottaa että tytön ystävä olisi jäänyt meille, mutta tyttö vaati päästä itse yökylään. Käytiin saattamassa se sinne ja tultiin kotiin saunomaan. Minua sitten kadutti ja harmitti kun olin päästänyt tytön menemään. Tuntui vain niin tyhjältä olla kahdestaan lauantai-iltana. Se on vaan niin ihanaa kun ensin saunotaan porukalla ja sitten siemaillaan kukin omia saunajuomia ja katsotaan huumaa. Tyttö höpöttää ja touhuaa saunapuhtaana omia juttujaan. Harkittiin illalla jopa baariin lähtemistä, mutta ei saatu aikaseksi. No siinähän kävi niin että nukahdin soffalle miehen kainaloon telkkaria katsellessa ja kello oli varmaan kymmenen.

Aamulla herättiin jo ennen kahdeksaa. Miehellä oli kurkku turvoksissa ja sen piti käydä päivystyksessä. Ei se lääkäri osannut diagnoosia tehdä mutta antoi varmuuden vuoksi antibioottikuurin. Tänään oli aivan mieletön tuuli koko päivän. Hyvä munkinpaistoilma, kun ei oikein ollut ulkoilukeli. Paistoin munkit heti aamusta kun mieskin lähti käymään työkeikalla ja jäin yksin kotiin. Harmitti vain kun sima tuli tehtyä niin ajoissa niin viimeinen pullo meni jo ja vappu on vasta huomenna. Söin munkkeja ja join maitoa, oli sekin hyvä yhdistelmä.Tyttö haettiin puolen päivän jälkeen. Iltapäivällä sille tuli toinen ystävä kylästelemään ja me katsottiin miehen kanssa jääkiekkoa. Nukahdin taas sohvalle. Käytiin ystävän kanssa illalla pieni kävelylenkki.

Odotan innolla että kelit paranee niin pääsis luistelemaan. En ole harrastanut kunnollista liikuntaa pariin viikkoon muutamaa kävelylenkkiä lukuun ottamatta. Paino ei silti onneksi ole noussut.