Tuntuu jotenkin uskomattomalta että taas on viikko mennyt. Tällä viikolla en ole jaksanut tehdä oikeastaan juuri mitään, mutta silti päivät vain vilahtavat ohi. Tiistai-iltana nukahdin sänkyyn lukiessani yhtä kirjaa jo kahdeksan aikoihin. Jatkoin unia aamuun asti. Tuntuipa hyvältä aamulla herätä pirteänä.

Olen aloittanut taas opiskelun. Tentti häämöttää vasta kaukana marraskuussa, mutta lukeminen pitää aloittaa jo nyt kun on niin paljon luettavaa. Suoritin noin vuosi sitten ensimmäisen osan tentistä ja tämä on jatkoa sille, paljon on samaa asiaa mutta paljon on uuttakin opittavaa. Ihan kiva kun on taas joku päämäärä mitä tavoitella.

Ulkona sataa vettä, toivottavasti se sulattaa viimeisetkin lumet pihalta niin pääsis vihdoin haravoimaan ja siivoamaan pihaa. Vapuksi lupasi kolmea astetta lämmintä, mutta aiotaan silti avata grillikausi ystävien kanssaa. Istutaan vaikka toppatakit päällä terassilla jos tuntuu viileältä. Ihanaa kun alkaa jo toukokuu! Töissä puhaltaa uudet tuulet kun pääsen käsiksi kunnolla uusiin tehtäviini. Vähän jänskättää, kun nyt mulla on henkilökohtaiset tavoitteet asetettu. Mitä sitten jos en niitä saavutakkaan? No onneksi kesäloma alkaa jo kesäkuussa, niin pääsee vähäksi aikaa huilaamaan ja keräämään voimia.

Perjantaita odotellessa, pitää vielä viimeistellä siivousta jotta pääsee heti nauttimaan viikonlopusta kun se alkaa.