Toukokuun jälkeen tulee kesä. Nyt on jo ensimmäinen päivä, askelta lähempänä ollaan. Eipä vain uskoisi kun ulos katsoo, aamullakin satoi lunta.

Juhlittiin vappua eilen meillä kotona ystäväpariskunnan kanssa. Tytöllä oli ensin omat vappujuhlansa, kun oli kaverin synttäreillä. Saunomisen jälkeen puettiin toppavaatteet ylle ja painuttiin pihalle grillaamaan! Grillikausi on avattu kylläkin hieman viileässä säässä, mutta ei se meitä pelottanut. Grillattiin pekoniin käärittyjä, aurajuustolla täytettyjä herkkusieniä, kanavartaita ja possunfilettä. Tuli kyllä syötyä hyvin ja tietenkin juotuakin. Minun kuntoni loppui jo puoli kahden maissa yöllä. Ystävä houkutteli lähtemään baariin mutta en kyennyt enää. Aloin näkemään kaiken kahtena ja olo alkoi olla hutera, joten päätin painua petiin. Uni tuli heti. Aamulla kuitenkin väsytti kun tyttö heräsi kahdeksan jälkeen katsomaan lasten ohjelmia. Tämä päivä on mennyt toipuessa eilisestä. Käytiin kävelylenkillä kylällä, kun iltapäivällä ilma vähän kirkastui.

Onkohan sitä tullut vanhaksi kun ei jaksa enää juhlia aamuun saakka? En tiiä, pääkin on mennyt aika heikoksi tuon alkoholin sietämisen suhteen. Ei tarvi paljoa ottaa kun alkaa jo heikottaa. Toisaalta hyvä että keho pitää huolen ettei tule otettua siihen malliin että seuraava päivä menisi pää pöntössä. Sitä ei ole onneksi tapahtunut moniin vuosiin, jos oikein muistan. Täytyy vain pitää huoli ettei juo mitään viiniä väkevämpää, muuten käy huonosti. Ei se oikeasti ole minun juttuni tuo humalatilaan itsensä juominen. Pari siideriä ja viinilasia on ihan ok. Siitä tulee ihan mukava olo ja mieli. Mulla on aina jonkinasteinen morkkis seuraavana päivänä jos on tullut otettua vähän enemmän, tänäänkin vähän hiljaisella päällä.