Taas on viikonloppu ja viikko vilahtanut vauhdilla. Hullua kuinka aika menee nopeaa. Toivottavasti sitten kun alkaa loma niin menis vähän hitaammin. Kerkeäis kunnolla nauttimaan ja levähtämään. Odotettu loma on enää kahden viikon päässä.

Eilen tein vihdoin sen mitä olen jo pitkään suunnitellut. Hain luistimet varastosta ja kävin pikku kokeilulenkin. Tuntui kyllä jaloissa ja oli vähän epävarmaa menoa. Mutta siitä se lähtee, pysyin kuitenkin pystyssä. Torstaina kävin sauvakävelyllä pururadalla eka kertaa tälle keväälle. Siellä oli vielä jonkin verran lunta. On se vain paljon tehokkaampaa kävellä pururadalla, jossa on mäkiäkin kun tasaisella asfaltilla. Oltiin miehen kanssa kahdestaan lenkillä ja hänkin valitteli että jaloissa alkoi tuntumaan. Ihme että sain sen mukaan lähtemään kävelylle.

Tämä päivä on mennyt lautoja maalatessa. Teemme terassin ympärille kaiteet ja niitä lautoja maalailtiin. Ja sitten tietenkin pikku päikkärit tuli nukuttua, kun illalla valvoimme aika myöhään. Tai siis minä nukuin ja muut valvoi.

Aurinko näyttäytyi eilen monen viikon jälkeen ja tuntui tosi lämpimältä vaikka ei ollut kuin vähän yli kymmenen astetta lämmintä. Nyt varmaan uskaltaa jo talvitakit viedä naulakosta vaatekomeroon. Torstain vapaapäivän käytin tehokkaasti hyväksi ja sain siivottua liinavaatekaapin ja saunan. Sais olla useammin tuollaisia ylimääräisiä vapaapäiviä.

Täytyy lähteä hakemaan tytölle leikkikaveria.