Aamu valkeni aurinkoisena ja lämpimänä tosi pitkästä aikaa, se piristi heti kummasti. Lauantaiaamut on parasta! Mies haki minulle päivän lehden kioskilta ennen keikalle lähtöä ja oli tosi ihana syödä aamupalaa ja lukea tuoretta lehteä. Kun mies palasi työkeikaltaan, minä vedin luistimet jalkaan ja kävin kunnon hikilenkin, hiki nyt tuli senkin takia kun oli niin lämmin keli. Harmitti vain kun pyörätiet oli täynnä roskaa kun eilen ajoivat tien vierustoilta nurmikkoa. Pari kertaa meinasin kompuroida niihin roskiin.

Tytön kanssa käytiin kirjastossa ja sitten grillattiin kotona pitkästä aikaa. Viimeksi ollaan grillattu juhannuksen jälkeisellä viikolla. Eipä ole ollut oikein kelejä. Syötiinkin terassilla. Ihanaa. Otettiin miehen kanssa pikku torkut sohvalla sillä aikaa kun tyttö katsoi jotain filmiä. Iltapäivällä käytiin kylällä kävelemässä ja syötiin kioskilla jäätelöt. Mies oli vissin jotenkin romanttisella tuulella kun käveltiin niin se otti minua kädestä kiinni. Tuntui ihan hullulta kävellä käsi kädessä, eikä me kovin pitkää matkaa käveltykään. Eihän sitä nyt enää voi käsi kädessä kävellä, kun ollaan yhdessä oltu jo kymmenisen vuotta. Mitä ihmisetkin ajattelee? Luulevat varmaan että olen raskaana, kun pitää niin hempeillä?!

Jossain vaiheessa iltapäivällä tuntui että ulkona on suorastaan kuuma. Istuskelin terassilla ja nautiskelin siideristä ja auringon lämmöstä.

Illalla meille tuli vieraita. Miehen vanhimman tytön mies tuli kahden kaverinsa kanssa meille yöksi, kun ovat lähteneet poikaporukalla kalareissulle. Ne on vissin vain tämän yhden yön meillä ja menevät sitten telttailemaan jonnekin kalavesien äärelle.

Toivottavasti huomennakin on vielä hyvä ilma, lähden kyllä taas heti aamusta luistelemaan. Se on paras päivän aloitus viikonloppuna. Viikollakin voisi olla mukava kokeilla aamulenkkiä, mutta kun ei jaksa herätä tarpeeksi aikasin. Minähän rakastan nukkumista yli kaiken. Taidankin tästä nytkin lähteä unten maille....