Ilma on ihan syksyinen, sataa tihuuttaa ja lämpöä varmaan kymmenisen astetta. Eipä uskoisi että on heinäkuu. Harmittaa sen vuoksi, kun ei pääse edes lenkille. Niin pääsis kyllä, jos viittis tuonne sateeseen mennä, mutta kun en viitsi.

Aika on mennyt taas niin vauhdilla, huomasin siitä kun en ole täälläkään käynyt moneen päivään. On siihen toinenkin syy, meille tuli perjantaina yksi kesätyttö lisää. Miehen keskimmäinen tyttö tuli viikoksi meille lomalle. Tietokone on aika usein varattuna...

Viime lauantai vietettiin ystävien mökillä kylästellen. Miehet tekivät saunaremonttia ja me naiset käytiin läheisessä kylässä tutkimassa matkamuistokauppoja, oltiin vähän niinkuin turistiretkellä. Tehtiin illalla nuotiolla hyvää ruokaa ja syötiin itsemme ähkyyn. Tultiin kuitenkin illaksi kotiin saunomaan, ei voitu jäädä yöksi kun miehellä oli päivystysvuoro. Koko viikonloppu oli tosi kylmä ja tuulinen. Voi kun olisi joku viikonloppu oikein helteistä niin saisi vain makoilla auringossa. En ole vielä tälle kesälle käynyt edes uimassa.

Tänään saimme töissä iloisia uutisia. Olemme saavuttaneet meille asetetut tavoitteet ja syyskuussa saadaan palkkaan kymmenen päivän lisäpalkka. Vihdoinkin, sitä ollaan niin kauan jo tavoiteltu. Olen jo kerennyt suunnitella mihin rahat käytän, ostan kannettavan. Ihanaa, pääsee tästä vanhasta rotiskosta eroon!

Ens viikonloppuna on sitten rauha maassa. Isot tytöt lähtevät perjantaiaamuna. Kiva se on kun ne tulevat käymään, mutta on se kyllä mukavaa kun lähtevätkin.... varsinkin kun toinen on ollut jo monta viikkoa meillä.