Koko päivän on satanut vettä, niinpä tietenkin. Eilen pesin kaks koneellista lakanoita ja vein ulos kuivumaan, siellä ne nyt roikkuu uudelleen huuhdeltuina. Tytöt siis lähti eilen aamulla, ja minulla oli ihmeen helpottunut olo. Mutta ovat silti tervetulleita uudelleen koska tahansa, tai siis ei kuitenkaan ihan heti. Nuorempi tuleekin varmaan heti syyslomalla, kun se on saanut täältä uusia kavereita ja osa niistä on miespuolisia.

Omalla tytöllä oli eilen kaveri yökylässä. Eka kertaa laitettiin niille peti vierashuoneeseen. Aiemmin ovat nukkuneet meidän huoneessa siskonpetissä. Ei tainnut olla oikein viisasta, taisivat valvoa puoli kolmeen saakka yöllä! Tyttö haki minua silloin kaveriksi vessaan ja toinenkin tyttö oli silloin hereillä. Ainakin puolen yön maissa kuului vielä supatusta huoneesta, toivottavasti ovat kuitenkin siinä välissä nukkuneet.  Aamulla heräsivät kuitenkin ennen kymmentä. Eipä tuo kovin väsyneeltä vaikuta, itse nukuin kunnon päikkäritkin tänään.

Meiän tietokone on myyty. Mies oli saanut kaupattua sen jollekin ja se haluaa tämän jo ens viikolla. Kannetava hankitaan sitten vähän aiemmin kun oltiin suunniteltu. Tilaan sille vierashuoneeseen uuden pöydän. Kun vielä pääsis eroon tästä vanhasta pöydästä, se on ihan hirveä viritys!

Nyt on sauna lämmin, siis sinne!