Loppuviikko on luksusta, koska minulla on vapaata torstai ja perjantai. Vähän on huono omatunto, kun töissä on kiirettä ja tuntuu kun olisi pinnaamassa töistä. Vapaat piti järjestää tytön hoitopaikan muuttohommien takia. Ihana pitkä viikonloppu edessä!

Tänään muutettiin takasin omaan makuuhuoneeseen. Voi kun siitä tuli kaunis kun on uudet tapetit. Yksi seinän pätkä on kiviseinää ja maalattu valkoiseksi ja tänään suunnittelin että maalaan siihen jonkun ison ja hienon kukkakuvion. Hyvin sain nukuttua tytönkin huoneessa, kun saatiin se riittävän pimeäksi. Huominen taitaa mennä sitä huonetta siivotessa ja järjestellessä. Kaikki on huiskin haiskin. Niin jos huomisen vapaan käyttäis tehokkaasti ja siivoas kaikki sotkut niin perjantain vois vain olla ja nauttia tekemättä mitään. Paitsi jotain hyvää ruokaa...

Menen huomenna kampaajalle ja ajattelin jotain radikaalia muutosta hiusmalliin. Saa nähdä miten käy, kampaaja on minulle ihan uusi tuttavuus.

Ihana mennä nukkumaan kun huoneen vaihdon kunniaksi muistin vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Se on niitä elämän pieniä iloja.