Ihana perjantai on taas täällä. Vaikka ei se tunnu samalta kun töissä ollessa, nyt kun on jo valmiiksi vapaalla. Töissä perjantaina iltapäivällä on semmonen ihana fiilis kun tietää viikonlopun olevan jo ovella. Nyt saa nauttia muuten vain.

Eilinen vapaa meni aika lailla siivouksen merkeissä. Tytön huoneen järjestäminen vei tolkuttomasti aikaa, kun kaikki tavarat laitettiin omille paikoilleen. Muutama kadoksissa ollut pehmokissakin löytyi kun kunnolla siivottiin. Kampaajalla kävin ja lopputulos on tosi ihana. Niskatukka lähti nyt ja malli on ihan rock. Taisipa kampaaja saada minusta uuden vakiasiakkaan. Tyttö oli koko iltapäivän ystävän luona kylässä.

Jotain ihanaa tapahtui eilen. Meitä pyydettiin kummeiksi ystävien vauvalle. Olin tosi hämmentynyt siitä pyynnöstä enkä ensin osannut sanoa mitään ja hetken kai kuvittelivat ettei me haluta ruveta kummeiksi. Mutta tottakai suostuimme, koska sehän on kunniatehtävä. Meillä ei olekaan miehen kanssa yhteistä kummilasta. Uskalsin eilen jopa pitää sylissäni sitä pientä nyyttiä ja se  pieni ihminen hymyili minulle! Kuinka hellyyttävää.

Tälle päivälle ei ole mitään ohjelmaa joten voidaan tehdä mitä ikinä haluamme.