Olen selvinnyt hengissä viikonlopun juhlista ja näin jälkikäteen ajateltuna oli ihan mukavat juhlat eikä enää edes harmita että tuli lähdettyä. Parasta antia oli ihanat ruuat ja hyvin pelannut tarjoilu. Halpa reissu kaikenkaikkiaan, omaa rahaa meni 8,5 euroa. Sen verran piti vielä itse satsata hyvään ruokaan kun yöllä kahden aikaan olimme jo lähdössä työkaverin kanssa nukkumaan, niin huomattiin että lähetäänkin syömään. Käytiin kebabilla ja sitten nukkumaan. Oli aika ähky olo, mutta silti aamulla hotellin aamupala maistui. Onneksi ei tullut juotua liikaa, aamulla vain vähän väsytti mutta muuten olo oli ihan ok.

Oltiin sunnuntaina kotosalla jo yhden jälkeen päivällä. Mies ja tyttö olivat vielä mökkireissullaan. Minä purkasin tavarat, laitoin ruuan uuniin ja lähdin metsään sauvakävelylle. Oli sen verran turvonnut olo kaikesta syömisestä ja juomisesta että tuli semmonen olo että on pakko lähteä ulos reippailemaan. Mies ja tyttökin kotiutuivat juuri kun palasin lenkiltä. Syönnin jälkeen menin päiväunille ja heräsin vasta seitsemältä illalla, no tulipa kuitattua univelat samalla. Silti ei illalla ollut mitään ongelmaa unen saannin kanssa.

Tämä viikkokin on kohta jo mennyt. Odotan innolla ens viikonloppua kun saa olla taas kotona ihana rauhassa. Tänään oli tosi kaunis syksyinen ilma ja kävinkin taas kunnon sauvakävelylenkin. Töissä on taas kaikki ihan sekaisin. Meillä oli eilen remonttia siellä ja senki takia paikat on levällään. Ja kaks ihmistä on lomilla niin töitähän piisaa vaikka millä mitalla. Eipähän käy aika pitkäksi sielläkään. Kotonakin tuntuu että kaikki paikat on sekaisin, mutta en jaksa välittää enkä paljon siivotakaan. Tyttö on levittänyt taas puolet huoneensa romuista pitkin taloa, mutta en jaksa sitäkään komentaa siivoamaan. Siivotaan sitten torstaina kun on siivouspäivä.

Eilen illalla haaveitiin tytön kanssa jo joulusta. Kaivelin esille viime vuotisia joulukuvastoja, joita en ole raskinut nakata pois. Selattiin niitä ja tyttökin innoissaan suunnitteli meille uusia jouluvalohankintoja. Kyllä se sieltä kohta jo tulee, ens kuussa alkaa jo tipahtelemaan uudet joulukuvastot postilaatikkoon.