Oltiin eilinen päivä koko porukka LKS:ssa tytön kanssa allergiatesteissä. Lähettiin aamulla puoli kahdeksan aikaan ja tultiin kotiin illalla puoli kymmeneltä. Pitkä päivä joo. Testitulokset oli yllättäviä, tyttö ei olekaan allerginen millekään! Siis helpottava tietohan se oli ja ihana, mutta nyt ei ole varmuutta siitä mistä käsien taiveihottuma johtuu. Lääkäri vain määräsi uusia rasvoja hoidoksi. Kai sen kanssa on vain elettävä ja koitettava pitää ihottuma aisoissa niillä rasvoilla. Käytiin vielä shoppailemassa, kaupunkiin kun kerrankin päästiin ja siksihän meillä meni niin myöhäseen. Tytölle piti ostaa talvivaatteita, kun talvi näyttää uhkaavasti tulevan.  Menomatkalla satoi välillä luntakin! Itselle löysin vain yhden puseron.

Niin ja jotain positiivista ( tai siis negatiivista ) on tapahtunut painorintamalla. Yhtäkkiä minun painosta on kadonnut melkein kaks kiloa! Sen verran olen ponnistellut asian suhteen että olen yrittänyt hillitä iltasyömisiäni. Ja olen jopa onnistunut siinä. Yksi leipä iltapalaksi on riittänyt monena päivänä. Aamulla on ollutkin sitten kauhea nälkä. Nyt on kauhea tsemppi päällä, että pitää saada aluksi ainakin pidettyä kiinni nykyisestä painostani ja yrittää hivuttaa sitä pikkuhiljaa vielä alemmas.

Viikonloppua odotellessa. Töissä pitäis yrittää tsempata, on vähän ollut semmonen laiska fiilis ja tuntunut että ei jaksa keskittyä mihinkään eikä paneutua kunnolla hommiin.