Tänään ollaan vietetty tytön 6-vuotissynttäreitä. Aamulla yllätimme tytön viemällä herkkuja hänelle sänkyyn ja annettiin samalla lahjat. Lahjoista mieluisin oli laukkulemmikki. Tyttö kun tykkää leikkiä eniten kaikenlaisilla eläimillä. Muita lahjoja meiltä oli tuhkimo2-dvd, viiru ja pesonen-dvd, laulava barbi, pussilakanat, uusia ponkkareita, kummisedältä sai pomppivat kanit -pelin. Kavereita synttäreillä oli seitsemän. Heiltä tuli lahjaksi, pikkubraz-barbi, pikkubarbi ja koiria, belleville-legoja, littlestpetshop-eläinjuttu, my little pony tarvikkeineen, röllimagneetteja ja minnihiiri-kylpyvaahtoa. No huh, tulihan taas romua lisää!

Synttäreillä tarjottiin sydänkakkua, muffinsseja, keksejä, vanilijapusuja ( joita kukaan ei syönyt ! ) karkkia, popcorneja, tikkareita, suolatikkusekoitusta. Paistoin myös coctail-karjalanpiirakoita, mutta eihän ne lapset niitäkään syöneet. Juomaksi oli mansikkamehua ja limsaa.

Leikittiin aarteenetsintää,( olin piilottanut aarteen yhteen huoneeseen ja vihjeiden perusteella piti löytää aarre. Aarteena oli leikkirahoja joilla sai osallistua ongintaan )sitten oli tietenkin ongintaa, josta jokainen sain oman pikku pussukan jossa oli tarroja ja karkkia, aasinhännän kiinnitystä ja tein myös kaikille kasvomaalauksia. Oli oikein mukavat juhlat, vaikka välillä tuli vähän kränää leluista ja leikkikavereista. Mutta ne selvitettiin ilman mitään suurempaa haloota. Tyttökin oli oikein tyytyväinen juhliinsa kun vieraat olivat lähteneet. Synttärit vietettiin kahdesta viiteen ja se oli oikein sopiva aika. Eilen tein suurinpiirtein kaikki valmiiksi ja tälle päivälle jäi vain paikkojen kuntoon laitto ja kakun koristelu. Leivoin kylläkin muffinssit vielä tänään ja melkein pilasin ne kun unohdin taikinasta munat. No lisäsin ne jälkikäteen ja ihan hyviä tuli silti.

Kerkesin päivällä ennen juhlia käydä jopa hiihtämässä viiden kilometrin lenkin. Oli tosi kaunis ja aurinkoinen talvipäivä, pakkasta noin viisi astetta. Tänä aamuna puntari näytti lukemaa 66.6 kiloa. Se on kilon vähemmän kuin aloituspainoni. Eipä siis kovin paljoa, mutta jotakin kuitenkin. Tänään on tullut kyllä herkuteltua, joten ens viikko pitää yrittää pinnistellä että sais vaikka vähänkin tiputettua. Viime viikon liikuntasuunnitelmaa en pystynyt noudattamaan, mutta ens viikoksi teen kuitenkin uuden. Ohjelmassa olisi hiihtoa kunhan kelit sallii ja torstaina pitäis keretä sinne stepaerobiciin.

Taas viikko lähempänä talvilomaa ( ja kesälomaa! ). Onneksi vieläkin nuo viikot menee tosi nopeaa. Töissä on taas aika rankkaa. Koko ajan pitää yrittää parhaansa ja yhtään ei kestä ottaa rennosti, kun heti tulee sanomista. Tavoitteet painaa päälle. Viime viikko oli kuitenkin hyvä työviikko, kun jaksoin tsempata tosissani niin tulostakin tuli heti.