Nyt ollaan jo maanantaissa ja viikonlopppu meni nopeasti mutta oli oikein mukavaa. Perjantaina illalla oli vähän kränää miehen kanssa ja se kylläkin vähän harmitti kun lauantaina se lähtikin jo aamusta pelireissulle, eikä keretty puhua asioita selviksi.

Lauantaina kävelimme tytön kanssa kylille hakemaan auto pois jäähallillta ja kävimme samalla ostamassa tytölle uudet monot ja sauvat kun se halusi lähteä hiihtämään. Monot oli neljä numeroa isommat kuin edelliset ja sauvat oli 15 senttiä pidemmät kuin entiset. Hups, onkohan tyttö vähän kasvanut?!  Kävimme hakemassa tytön kaverin mukaan ja kävimme hiitämässä n. kahden kilometrin lenkin. Urheasti tyttökin jaksoi hiihtää ja oli oikein innoissaan. Sitten kävimme elokuvissa katsomassa Röllin sydämen ja ennen elokuviin menoa kävin pikasesti purkamassa kirpputoripöydän. Yllättävän paljon oli jäänyt myymättä ja en todellakaan päässyt kovin rikastumaan myynneillä. No sehän ei ollut varsinaisesti tarkoituskaan, kunhan sai vähemmäksi niitä vaatekasoja komerosta ja varastosta. Tytön ystävä halusikin tulla meille yökylään ja se jäi siis meille. Oli oikein kiva tyttöjen ilta ja mentiin kaikki ajoissa nukkumaan, tytöt vierashuoneeseen ja minä omaani. Mies tuli kotiin joskus yöllä.

Sunnuntaina käytiin pulkkamäessä, jonka jälkeen tytön ystävä meni kotiinsa. Kävimme sitten päivällä eka kertaa porukalla kelkkailemassa. Parikymmentä kilometriä hurruuttelimme jäätä pitkin ja nautimme vauhdin hurmasta, vaikka ei kovin kovaa vauhtia ajettukaan. Iltapäivällä kävin vielä hiihtämässä kunnon hikilenkin ja sen jälkeen menin päiväsaunaan. Aaah, tosi rentouttavaa! Illalla vielä saimme miehen kanssa puhuttua perjantain riidan selväksi ja teimme sovinnon. Maanantai ei enää tuntunutkaan kovin pahalta kun oli niin mukava viikonloppu takana.

Olen tänäänkin käynyt hiihtämässä! Paino on tasaantunut flunssan jälkeen samalle tasolle kun se oli ennen sitä, mutta näyttää siltä että pikkuhiljaa se menee alaspäin. Ajattelin hiihtolenkillä että teen joka viikolle oman liikuntasuunnitelman ja noudatan sitä sitten. Huomasin tänään töissäkin että kun aamulla suunnittelin tarkkaan päivän tekemiset niin päivä meni tosi hienosti. Hyvin suunniteltu jne.

Tämän viikon suunnitelma: tänään hiihto, tiistaina kävelylenkki, keskiviikkona kuntosali, torstaina hiihto tai stepaerobic, perjantaina kuntopyöräilyä 10 km, lauantaina hiihto, sunnuntaina pitkä kävelylenkki.

Kyllä tämä elämä tästä taas kirkastuu. Ens viikonloppuna on sitten isot bileet, tytön 6-vuotissynttärit.