Viikonloppuun on sisältynyt kaikkea sitä kivaa mitä siihen pitääkin. Perjantai-iltana tuli miehen opiskelijatytär meille viettämään hiihtolomaa. Eilen käytiin kirjastossa ja kirpparilla tyttöjen kanssa. (mies oli kotona sillä välin ja kokkasi meille ruokaa, ihanaa) Tytöt innostuivat vähän lainailemaan kirjoja, yhteensä 41 kpl! No oli siinä muutama filmikin mukana, lähinnä isommalle tytölle ajan kuluksi. Sen jälkeen minä menin pitkälle hiihtolenkille ja tyttö kylästelemään kaverinsa luokse. Hiihdon jälkeen otin pikku päikkärit ja sitten tuli ystävä kylään ja värjäsin sen hiukset. Otettiin vähän viiniä siinä sivussa ja juoruttiin ja suunniteltiin yhteistä hiihtoviikonloppuretkeä tunturiin joskus keväämmällä.

Tänään käytiin tytön kanssa kahdestaan hiihtämässä ja pulkkamäessä. Mies ja isompi tytär menivät taas kahdestaan siksi aikaa kelkkailemaan. Hiihto meni tytön kans tosi kivasti ja pari kilometriä hiihdeltiin leppoisassa lumisadekelissä. Iltapäivällä hurautettiin vielä mummolaan kylästelemään. Ei oltu pitkään aikaan käyty siellä ja mummo oli jo monesti kysellyt että koska me oikein tullaan käymään. Leikkasin mummon hiukset samalla ja se oli tosi iloinen. Loppuilta onkin mennyt sitten kotityöhommissa. Tein huomiseksi ruuaksi valmiiksi poronkäristyksen, pesin pari koneellista pyykkiä ja siivosin akvaarion. Työvaatteet pitäis vielä silittää valmiiksi, ettei aamulla kiireessä tarvi alkaa silittämään.

Alkava viikko ei oikeastaan edes harmita, kun tietää että talviloma lähestyy sitä mukaa kun viikkoja kuluu. Meiän talviloma on pääsiäsen jälkeinen viikko, joten siitä tuleekin vähän pitempi loma kun on se pääsiäinenkin siinä samassa.