Onneksi on vielä maanantai lomapäivä. Tänään ei ole sitä normaalia sunnuntaiahdistusta ollenkaan. Lomaan on sisältynyt kaikkea sitä mitä ajattelinkin ja toivoin. Mökkeilyä, shoppailua kaupungissa, löhöilyä kotona, ulkoilua, pulkkamäkeä, luistelua, hiihtoa, pilkkiretkiä, ennen kaikkea mukavaa yhdessä oloa perheen kanssa. Ollaan kyllä oltu tiiviisti yhdessä koko viikko. Yhden yön tyttö oli kaverin luona yökylässä ja me saatiin miehen kanssa viettää koti-iltaa kahdestaan. Saunoimme pitkään ja keskustelimme tulevaisuudesta, haaveista ja suunnitelmista.

Vasta eilen sain itsestäni sen verran irti että kävin ihan yksin hiihtolenkillä ja kylläpä huomasi että viime kerrasta oli kulunut melkein pari viikkoa, ei meinannu jaksaa millään. Tänään kävin toisen lenkin ja oli vielä raskaampaa kuin eilen, johtui varmaan kelistä.

Loman aikana on kelit vaihtuneet laidasta laitaan. Aluksi oli kovia pakkasia, varsinkin yöllä, yhtenä päivänä oli sankka lumipyry, on ollut myös aurinkoisia päiviä ja tänään oli jopa viisi astetta lämmintä, aurinkoista ja nyt illalla satoi vettä.

Miehellä on autokuume. Sitä ei olisi saanut päästää kaupungissa autoliikkeisiin, siellä se taisi iskeä. Se on lähdössä ehkä ens viikonloppuna helsinkiin auton hakuun. Saa nähdä miten käy, joudummeko luopumaan vanhasta kunnon volkkaristamme? Suunnittelin siitä jo myynti-ilmoituksen kaupan seinälle. Ehkä on jo aika luopua kun se on jo neljätoista vuotias autovanhus.

Tällä viikolla tytölle tuli ilmoittautumislomake eskariin. Yksi iso askel elämässä sekin.

Huomenna, viimeisen lomapäivän kunniaksi menen kampaajalle heti aamusta.