Tämä viikko on menny flunssaisena, kuumetta ei mutta kauhea nuha ja yskä. Olen kuluttanut viikon aikana jo kaksi pakettia nessun perhepakkausnenäliinoja ja aina vain jatkuu. Illat on menny tiiviisti sisätiloissa ja aika lailla sohvaperuna olen ollut. Tylsää. No onneksi on telkusta tullut jääkiekkoa, vakka en kaikkia pelejä ole jaksanut katsoa, kun tulevat niin myöhään.Tekis mieli päästä jo rullaluistimien päälle, mutta täytyy odottaa että olotila helpottaa.

Jäät lähti joesta virtaamaan eilen ja tänään kärrättiin kottikärryillä viimeiset lumikasat nurmikolta. Pääsin mielipuuhaani, haravoimaan. Aamu alkoi tänään äitienpäivän kunniaksi perinteisesti, kakkukahvit sänkyyn. Mies ja tyttö olivat tehneet ihanan sydänkakun. Sain lahjaksi uuden hiustenkuivaajan ja tyttö oli istuttanut päiväkodissa ruukkuun jotain kukkia kasvamaan. Saapa nähdä mitä kukkia niistä kasvaa.Käytiin tännän myös mummon luona kylässsä.

Olen turvautunut laihduttamisessa pillereihin. Tilasin Yves Rocherilta jotain rasvaa sitovia ja aineenvaihduntaa nopeuttavia tabletteja. Kuukauden kuuri on alkanut, toivottavasti niistä on apua. Kesä alkaa olla täällä ja minä vain tuskailen pömpöttävän mahani kanssa. Kevään aikana kiloja on pudonnut noin kaksi, mutta toiset kaksi pitäisi vielä saada pois, aina vaan....

Nyt alkaa vissin tanssikisan finaali, täytyy lopettaa.