Voi tätä onnen tunnetta, loma on alkanut, en tiedä mitenpäin olisin. On vain niin ihanan helpottunut olo. Töissäkin sain kaikki hommat järjestykseen niin että ei mikään paina mieltä. Tuntuu että siihen on ikuisuus aikaa kun tarvii mennä takaisin töihin. Nyt ei tarvi miettiä mitään, aivotkin saa olla lomalla. Vielä pitäis kännykkään nauhoittaa lomaviesti ja sitten saa senkin sulkea.

Tiistaina lähdetään matkaan. Ensin mennän Ouluun miehen veljen luo ja mummoa katsomaan ja  torstaiaamuna aikaisin hypätään koneeseen ja lennetään lämpöön. Matkakuume alkaa jo pikkuhiljaa nousta. Kohta saa alkaa pakkaamaan laukkuja, ihanaa.

Tyttökin oli eilen aivan innoissaan kun hain sen hoidosta. Päivíä nolla, se vain tuumasi. Loman jälkeen onkin kiva mennä takaisin hoitoon kun pääsee uuteen päiväkotiin, tai siis saman vanha tuttu paikka se on, mutta on ollut remontissa koko talven ja päiväkoti on toiminut sillä välin väliaikaisissa tiloissa eräässä kerrostalossa. Illalla se sai kaverin kylään ja se jäikin sitten yöksi meille. Se on tytölle tosi mukavaa, kun on koko ajan leikkikaveri ja noilla kahdella leikit kyllä sujuu, ei ikinä ole mitään kränää.

Heräsin tänään jo kuuden jälkeen, eikä edes harmittanut, nautin näistä ihanista hiljaisista ja kiireettömistä aamuista. Ulkona sataa, olisin lähtenyt muuten lenkille mutta meneehän tämä aika näinkin.