Mukava lomailla ihan kotosalla, vaikka välillä on tehnyt mieli lähteä vielä jonnekin reissuun. Kauhea pyykkivuorikin on nyt viikon aikana pienentynyt niin että loput pyykit mahtuvat pyykkikoriin. Ei kyllä koko neljää viikkoa jaksaisi olla vain kotona, on se kuitenkin sitä ruuan laittoa ja siivousta ja kaikenlaista pientä touhua koko ajan. Ja tytölle pitää keksiä tekemistä tai ohjelmaa koko ajan tai muuten se tylsistyy ja haluaa heti leikkikaverin. Onneksi sen kaveritkin ovat lomalla, niin että on ollut aina joku kaveri kun se on halunnut. Tänään se meni taas yökylään ja me meinataan miehen kanssa lähteä illalla tansseihin. Käytiin tänään yhdessä tansskurssilla opettelemassa suomalaista ja argentiinalaista tangoa, oli hauskaa. Olemme päättäneet syksyllä mennä tanssikurssille ihan oikeasti. Tämä kurssi oli vain tämmönen pikakurssi.

Omassa sängyssä nukkuminen on sitten ihanaa, ollaan nukuttu pitkään ja hartaasti melkein joka aamu. Kahtena aamuna olen herännyt jo kahdeksan aikaan ja olenkin käynyt sitten aamuluistelulla. Säät on olleet ihan omituiset, lämmintä on kyllä ollut mutta välillä sataa ja välillä paistaa aurinko. Vaihtelee tosi äkkiä nuo kelit. Äskenkin grillattiin ja syötiin terassilla kauniissa auringonpaisteessa ja nyt jo sataa taas vettä.

Päivällä sattui hassu juttu. Tultiin kaupasta ja kassissa oli mäntysaippuapullo. Kysyin mieheltä että miksi sinä ostit mäntysaippuaa ja se vain tuumas että ei se ollut sitä ostanut. Minä passitin sen äkkiä takaisin kauppaan palauttamaan sen pullon ja siellä oli tuumattu että yks mummo oli tullut takaisin kauppaan ja ihmetellyt kun kauppakassi oli tyhjä ja olivat antaneet sille jo uuden pullon. Kyllä me naurettiin itsemme kipeiksi. Mies oli pakannut vahingossa sen mummon pullon meidän kassiin.... !

Nyt pitäis taas harkita jonkinlaista laihdutuskuuria kun nyt lomalla on tullut pari kiloa lisää. Voi itku, taas se alkaa. Olin jo hetken ihan tyytyväinen painooni vaikka en ollut saanut laihdutettua kuin muutaman kilon kevään aikana mutta nyt tuntuu taas ahdistavan.