Olipa tosi ihana viikonloppu. On ihan erilainen sunnuntaiolotila kun on saanut nautiskella mökillä viikonlopun. Ei ole sitä normaalia ahdistustakaan.

Perjantai-iltana pakattiin heti töiden jälkeen kamat ja kaupan kautta hurautettiin mökille sopivasti saunan lämmitykseen. Mökkisauna on parasta. Käytiin pulahtamassa hyisessä järvessäkin, mutta se tais kyllä olla tälle kesälle viimeinen pulahdus, oli se niiiin kylmää. Illalla olin ihan väsynyt ja nukahdinkin tytön viereen iltasadun jälkeen.

Lauantaina käytiin veneretkellä ja samalla oli uistimet pyydystämässä. Saatin yksi pikku taimen, se olikin niin pieni että ei edes huomattu että oli tarttunut kiinni vasta kun nostettiin pyydykset vedestä. Hah. Paistettiin se kuitenkin muurikassa nuotiolla. Käytiin myös läheisellä joella kalastamassa ja siellä olikin isompi saalis tyrkyllä, mutta se oli liian iso. Katkesi nimittäin vapa ja sitten tietenkin siimakin napsahti poikki ja kala meni menojaan. Nyyh, se oli minun vapa, mutta miehellä se oli kiinni. Illalla paistettiin lättyjä nuotiolla ja tytön kanssa pyydystettiin rannasta pikkukaloja. Miehen kanssa vietettiin sitten lauantai-iltaa myöhäseen kun saatiin tyttö petiin. Meillä oli oikein mukavat keskustelut koskien meidän parisuhdetta, saatiin parit solmut aukaistua ja puhuttua asiat selviksi. Mukavaa! Nähtiin myös kuunpimennys yöllä.

Tämä päivä onkin mennyt siivotessa. Ensin aamupäivä meni mökillä siivotessa ja sitten ajettiinkin mummon luo kylään. Siivosin sielläkin, kun äitini ei enää oikein itse jaksa siivota. Pestiin pari koneellista pyykkejä ja laitettiin siellä ruokaakin. Hyvä mieli tuli siitä vierailusta. Tiedän, että kaikki vierailut mummon luona on sille jonkinlaista terapiaa. Se yritti tyrkyttää mulle palkaksi rahaa siivouksesta, mutta en mie voi siltä mitään ottaa, kun koen että minun velvollisuus on jollain lailla auttaa häntä. No, sanoin että voi antaa tytön kolikkopankkiin kolikoita jos sillä on ja ainahan siltä niitä löytyy.

Lähden saunaan.